1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem with Ripit4me

Discussion in 'DVDR' started by BriRee45, Mar 15, 2007.

  1. BriRee45

    BriRee45 Member

    Joined:
    Sep 17, 2006
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I am using Ripit4me (the newest updated version) along with dvdecrypter. When i first started using it about a month ago the burns were fine. Now they are coming out partially corrupted. Movies will play fine for the first 1/2hr or so, then they become all fragmented and such. I am using Memorex DVD-R's and burning at a 8x speed. please help.
     
  2. hamillp

    hamillp Regular member

    Joined:
    Nov 20, 2003
    Messages:
    152
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    It is almost certainly not the program that is causing those problems, it is the media you are using. Memorex ain't good. Use verbatims.
     
  3. garmoon

    garmoon Regular member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Messages:
    4,841
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    There is a new version of ripit4me out 1.7.0.0. So you can't have been using the latest version the past month. It's not the program. it's something else and the media is suspect.
     
  4. BriRee45

    BriRee45 Member

    Joined:
    Sep 17, 2006
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i figured it may be the dvd's but just wanted other's input. and the program is the updated version. it was updated about 2 weeks ago to the latest version. thanks
     

Share This Page