1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

problems copying scarface

Discussion in 'DVD±R for advanced users' started by DcMaN, Jan 25, 2003.

  1. DcMaN

    DcMaN Guest

    i am having trouble with my menu on scarface
    i put the dvd in my dvd drive and it doesnt load straight up to the menu it reads it but it stops and then i have to press play again to start it up
     
  2. wheelerdr

    wheelerdr Member

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    is this a backup. how did you back it up
     
  3. radiofree

    radiofree Member

    Joined:
    Jan 26, 2004
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I too am having problems with Scarface. I get I/O errors during the encode/recode process during the middle of the DVD. Is this just a bum DVD or is it something that Universal put into the DVD to prevent backups? I have tried both DVD Shrink and DVD Decrypter off of my original, any suggestions?

    P.S. Sorry this doesn't answer the thread question, but I wanted to add here instead of adding a new thread. thanks!
     
  4. prjctsttc

    prjctsttc Member

    Joined:
    Jul 28, 2003
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    how did u back it up... I backed up my scarface dvd to take on vacation and it worked fine.. along with a few others... i used dvd shrink than imgtool classic followed by just using easy cd creator that came wt my pc to burn.. not a single problem with the movie...
     
  5. darthnip

    darthnip Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Messages:
    2,894
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    I also backed up scarface using DVDdecrypter and DVD2One, and the quality is perfect all the way thru in spite of it being such a huge movie.
     
  6. j_ripper

    j_ripper Member

    Joined:
    Nov 1, 2002
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I backed up Scarface, but I reauthored it for only the movie, no menues. It works great.
     
  7. radiofree

    radiofree Member

    Joined:
    Jan 26, 2004
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Thanks for the good news guys - I think my problem was with the DVD itself. I cleaned it off with the right cloth and played it back on my standalone and I went to the same part it gets hung up on (when ripping)and it gets pixelated and choppy during playback now. I think the disc itself developed a physical defect - I guess I should have gone back to that before posting here...sorry for the inconvenience guys, but thanks for the help. I know it is just a disc problem now.
     
  8. Oriphus

    Oriphus Senior member

    Joined:
    May 31, 2003
    Messages:
    6,011
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    For future reference - any cyclcal redundancy check errors with shrink or Decrypter tend to be disc problems.
     

Share This Page