1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problems with AR MAX

Discussion in 'PS2 - Software boot discussion' started by 324110493, Jul 10, 2007.

  1. 324110493

    324110493 Member

    Joined:
    Jun 13, 2007
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hello flocks,

    i am having serious problems with AR MAX, well this is how it goes.
    I start GOD OF WAR 2 with infinite life, red orbs, magic, and rage of the titans. well it seems that I am getting stuck in some places where I need activate an object for example when stand on a button it does not activate and at some levers when i press [R1] kratos does nothing. thanks for reading, I thought cheat devices are supposed to be fun.

    thanks alot flocks waiting for your replay.
     
  2. OmriSama

    OmriSama Regular member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    1,154
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    ...

    Try other games?
     
  3. kelby010

    kelby010 Member

    Joined:
    Jun 21, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    maybe if it is a back up game the burn wasn't perfect. also AR MAX i herd some times different cheats together will make the game to funny things.

    I bought AR MAX but cant use it on my GOW2 as i have a back up and swap magic but i did convert the AR MAX codes to AR codes and put them in the swap magic coder and i had inf health, inf rage, inf magic and all orbs and have played the game 100% threw with no worries.

    Well only drama i had if i fall in the lava you manually have to go back to last check point and if you get turned to stone and smashed it goes into slow motion and the next section of the game wont load!

    I would check that if its a burn its on high quality disk and burnt at 4X speed also i found when you burn uplug the internet and close all open programs and all task bar programs. I had problems on almost every disk before i just made sure the burn was getting 98-100% of the CPU usage and resources
     
  4. 324110493

    324110493 Member

    Joined:
    Jun 13, 2007
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    thanks for the information kelby010 but my GOD OF WAR 2 is not a back up but my AR MAX is. do u know any cheating devices that does not have this problem. please help thanks alot guys
     
  5. kelby010

    kelby010 Member

    Joined:
    Jun 21, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    make sure you have downloaded the right region as AR MAX has a section for US customers and a section for UK customers. I am from australia and have a PAL ps2 and god of war 2 so i have to download my cheats from the UK site! Also they can bring out a few different versions of the same game which to my understanding there is only one version of god of war 2 well here there is so i cant see that being your trouble. Maybe last place to look is on the mod chip i guess you have one if you can boot a back up of AR MAX maybe research if it will play it and if any one else has had problems with AR MAX or god of war 2.
     

Share This Page