1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

:: problems with GTA San Andreas skipping...

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by babelfish, Jan 11, 2005.

  1. babelfish

    babelfish Regular member

    Joined:
    Jun 18, 2003
    Messages:
    491
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hi all

    i have backed up quite a few PS2 games successfully over the last year but i have now made 3 backups of GTA San Andreas and all skip quite badly...

    ... now if it wasnt for the fact that all my other games run fine i would assume it was the laser but maybe it cant be?!?!?

    method:

    rip to HD using DVD Decrypter

    burn using DVD Decrypter at 2x (just to make sure) and it still skips.... any ideas?

    i am using TDK ritek G05 and tosho yunden (sp?) disks

    by skipping i mean when im doing a reasonable speed the track etc disappears and i see loads of cyan polygons - eek!
     
    Last edited: Jan 11, 2005
  2. Ya_Boi

    Ya_Boi Member

    Joined:
    Dec 21, 2004
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    GTA games are well known to do that. Have you been playing it for a long time and that just recently started or has it done it from the beginning? if so, you may have a corrupt image.
     
  3. babelfish

    babelfish Regular member

    Joined:
    Jun 18, 2003
    Messages:
    491
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    hmmm... seemed to do it from 1st using the burned backup...

    the thing is nero wouldnt let me do a straight duplication. so i had to dvd decrypt. i did a disk then deleted temp files and that didnt work... so i made another iso copy - so the likelihood that i had made 2 dodgy copies looks a bit weird to me... the original worked fine :confused:
     
  4. squizzle

    squizzle Active member

    Joined:
    Apr 19, 2004
    Messages:
    2,867
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    I have a burner that can burn at 2x as slowest speed. I have had some problems with these games. I bought another burner that can burn at 1x and by doing this I have had 0 problems. This may be your problem. Also, I've heard a couple of not-so-good reviews on the Ritek G05's. I use G04's and they work great.
     
  5. babelfish

    babelfish Regular member

    Joined:
    Jun 18, 2003
    Messages:
    491
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    hmmm.... yeah - 2x is my min speed really :(

    all our burners at work are also 2x min..
     

Share This Page