1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problems with Nero 6 & mediahome

Discussion in 'Nero discussion' started by stevcha, Oct 8, 2007.

  1. stevcha

    stevcha Member

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi guys!

    I'm trying to get Nero 6 mediahome working on my pc to stream movies to my PS3. I'm able to select the folder I want to share in mediahome but when I go to start the media server feature the mediahome program disappears. I selected the minimize to tray option and there's no icon there for mediahome. I'm running XP sp2 on a duo core machine. Thanks in advance.
     
  2. billybob

    billybob Regular member

    Joined:
    Jan 30, 2006
    Messages:
    917
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hey there stevcha!!

    Unfortunately i have no idea how to help you with your problem.

    But, i do have some advice as to how you can increase your chances of other people helping :)

    Edit the thread title, and be a little more precise. Its much better to have a longer thread title with more information that a really short thread title with no information about your problem. Think how many other threads in the nero section you are competing with.

    Just some advice :) best of luck to you.
     
  3. LOCOENG

    LOCOENG Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 4, 2005
    Messages:
    11,493
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    118
    Thread title edited to something more descriptive. :)
     

Share This Page