1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problems with Perfect Creature

Discussion in 'DVD Shrink forum' started by breezy02, Jul 17, 2007.

  1. breezy02

    breezy02 Member

    Joined:
    Jul 17, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I'm trying to copy my original movie of Perfect Creature because I don't like to use originals for just watching them. But, when I try to copy this movie, my disk isn't recognized in my drive. I've tried it on two different standalone players and it plays fine on them. Also, I copied a different one of my movues after this and it copied fine, so I know my burner is working. Please help me, thanks Jeff.
     
  2. garmoon

    garmoon Regular member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Messages:
    4,841
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    If you want help, you need to give us some more information. Never heard of the movie. What programs are you trying. Where are errors occuring, can you post a log of the error burn? With what are you using to remove DRMs? Type of media, burn speed?
     
  3. breezy02

    breezy02 Member

    Joined:
    Jul 17, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Thanks for offering to help garmoon. I've tried ripit4me, dvdfab, dvd decrypter, and shrink for programs. But, none of these worked. My media type is Sony dvd+r and my burn speed is 8x. Finally, it said this movie (Perfect Creature) has an unsupported format. I'm assuming this is a new type of protection but any assistance would be appreciated. Thanks for the reply, Jeff.
     
  4. garmoon

    garmoon Regular member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Messages:
    4,841
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Probably something wrong with disc dirty scratched or bad press cause DVD Fab Decrypter uptodate will be able to do movie. Return it and get another copy.
     
  5. breezy02

    breezy02 Member

    Joined:
    Jul 17, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    If bad press why did the original play on my standalone player? It just won't copy on my computer.
     
  6. garmoon

    garmoon Regular member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Messages:
    4,841
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Some bad presses play just fine. They just won't copy.
     

Share This Page