1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

project snowblind

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by drumkid21, Feb 26, 2005.

  1. drumkid21

    drumkid21 Regular member

    Joined:
    Nov 1, 2004
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    has anyone been able to backup proj: snowblind and play using swap magic 2.0? it seems like game will work bc the menus and everything load, but when i try to play the game it freezes and goes to the 'insert ps2 game' screen. does anyone know if i need to use dvd loader or anything for it? thanks
     
  2. dbgt1121

    dbgt1121 Guest

    mine works fine been playing for a bit but i have the 3.3 disks.
     
  3. drumkid21

    drumkid21 Regular member

    Joined:
    Nov 1, 2004
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i have the 2.0, would you suggest i pick up the 3.3 disc?
     
  4. dbgt1121

    dbgt1121 Guest

    yeah i think its worth it if u have the extra cash why not
     
  5. rory616v

    rory616v Guest

    I have Swap Magic 3.3 but still cannot get this to work, i get browser screen on load. It recognises it is a PS2 Disk but no joy. If anyone has any suggestions, Help.
     
  6. dbgt1121

    dbgt1121 Guest

    what kind of disks are u useing to burn it with and at what speed? Cause mine works no problem and im still new at this.
     
  7. myjestik

    myjestik Member

    Joined:
    Oct 8, 2004
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    yeah i use 2.0 and i get that same "insert ps2 game disc" after i pick single player or multi player. it's not our discs (taiyo yuden 1x thank u!). i've had this happen with many games and can't fix it.

    even using dvdloader and a high toc dvd switch (dunno why i tried it as snowblind is small but it has worked with other small games) it still doesn't work.
     
    Last edited: Feb 26, 2005
  8. darkchaos

    darkchaos Member

    Joined:
    Nov 15, 2004
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Same problem here, i already used different dvd brands(taiyo yuden,rytek),burned at different speeds,rebuilded the backup,dvdloader,cogsawp but still no good

    SM 2.0 V7


     
    Last edited: Feb 26, 2005
  9. dbgt1121

    dbgt1121 Guest

    umm i just used dvd decrypter and the sm:3.3 disks and no problems for me i use merorex 8x dvd+r's, burnt at 2x
     
  10. Ps2Gam3r

    Ps2Gam3r Guest

    I think the Problem is the Verion 2.0.I try it with version 2.0 didnĀ“t work ,then version 3.3 and it run.I think a patch is needed for version 2.0
     
    Last edited by a moderator: Feb 27, 2005
  11. drumkid21

    drumkid21 Regular member

    Joined:
    Nov 1, 2004
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ok, thanks!
     
  12. myjestik

    myjestik Member

    Joined:
    Oct 8, 2004
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ehhh looks like i'll have to fork over for the sm3.3. thanks for info :)
     
  13. nwa4ever

    nwa4ever Member

    Joined:
    Jan 16, 2005
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have swapmagic 2.0 and mine works fine. Here is what I did to make this and all other DVD backups work properly. This is a sweet game, IMO better than Halo 2.

    1. "Acquire" the image of Project Snowblind.

    2.a)Burn the image to a DVD using DVD decrypter (any burning program will probably work).
    or
    2.b)Mount the image with Daemon tools.

    3. Make an iso out of the DVD (or mounted image) you just burned using Alcohol 120. Remember to check off the box that says "Skip Read Errors".

    4. Burn the new image with DVD decrypter (any burning program will work at this point)

    5. Boot up as you would other backups.
     
    Last edited: Feb 28, 2005
  14. Nappster

    Nappster Member

    Joined:
    Feb 9, 2005
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Better than Halo 2...that was funny.
    I have a V12 w/ SM 3.3 and the game works fine for me.
     
  15. dbgt1121

    dbgt1121 Guest

    lol why would u burn it to two disks for the price your gonna pay for wasted disks just get sm 3.3 and this game is in no way better then halo 1 or 2.
     
  16. nwa4ever

    nwa4ever Member

    Joined:
    Jan 16, 2005
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I don't burn it to 2 discs, I mount it with Daemon Tools first. Burning it to 2 discs is one way of doing, hence why I posted it.
     
  17. myjestik

    myjestik Member

    Joined:
    Oct 8, 2004
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i hate halo and halo 2. y does everyone love it? hehe not planning to start a flame war just my opinion too. i really want to play snowblind and instead of mounting the game just rebuild it as this works better for removing dummy files. i always do that and i don't feel like doing it again and possibly wasting another disc so i'll wait till other forums or this one post a solution or confirm that this method works.
     
    Last edited: Mar 1, 2005
  18. linus7005

    linus7005 Regular member

    Joined:
    Mar 6, 2004
    Messages:
    115
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Anyone able to play online with a backed up copy?
     
  19. jonels

    jonels Regular member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    for SM DVD ver2.0 use "CDLoader v7 ALL" option beta 5
     
  20. squizzle

    squizzle Active member

    Joined:
    Apr 19, 2004
    Messages:
    2,867
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Anyone else having a problem patching the DNAS code into this game? When I scan the file I get this:

    [bold]Image File 'C:\SLUS_21037.MDS' (1 part, 1698Mb, 2048 bytes/sector).
    The following files have been located for possible patching:-
    DNAS300.IMG;1, IOPRP300.IMG;1, [/bold]

    Then when I click Verify Version I get this:

    [bold]ERROR: The Image File is not DN*S enabled or uses an unsupported version![/bold]

    and I can't click on anything. I made the image with DVD Decrypter and it does this whether I try to patch the ISO or MDS. I am using PS2NFO.COM Image patch tool ver 1.6.

    Thanks in advance.
     

Share This Page