1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ps2 hdd can i make my own up do i have to purchase ia kit

Discussion in 'PS2 - Hardware boot discussion' started by lodwales, Apr 25, 2005.

  1. lodwales

    lodwales Member

    Joined:
    Mar 21, 2005
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    ok people at the moment i have swap magic, but i find it a bit crap, so looking into getting hdd package, cheapest i have seen them is about £90 this includes

    1 x Brand New Maxtor Hard Drive

    1 x Brand New Official Sony Playstation Network Adapter

    1 x HD Advance 2.1 Software

    1 x Full set of instructions for installation of the hardware and using the software.

    before i purchase this is it possible to make up a pack like this, purchase a normal hdd or is specialy designed for the ps2, and can i just download the software! need a little help and guid and this subject thanks people!
     
  2. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    you will have to buy a maxtor hd, and network adapter, but you can use swap magic to boot a burnt copy of hd advance.
     
  3. lodwales

    lodwales Member

    Joined:
    Mar 21, 2005
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    just a normal maxtor hdd though the same as hdd for pc, any one know where to but an adaptor! at a cheap price in the uk
     
  4. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    just a normal maxtor ide hd will work. http://www.hdadvance.com has a list of compatible hd's. Ebay is probably your best bet for a network adaptor. Get the official sony one, don't get some cheap knockoff brand.
     
  5. lodwales

    lodwales Member

    Joined:
    Mar 21, 2005
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    why do up need a network adaptor to use the hdd!
     
  6. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    thats what the hd plugs into.
     

Share This Page