1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

PS2 Online

Discussion in 'PS2' started by balkos, Jul 9, 2003.

  1. balkos

    balkos Member

    Joined:
    Jul 8, 2003
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I know that Sony is not banning Modded systems like the Xbox, but can i actually play my back-ups online? or do i have to use my originals?

    Thanks
     
  2. robert34

    robert34 Guest

    wat chip do you have?
    if you have magic3.1 than you can.

    but if you have messiah dms...etc that stays on then some games will kick you off.

    but with magic 3.1 becuase it turns off after 5 sec, and the online games cant kick you off
     
  3. balkos

    balkos Member

    Joined:
    Jul 8, 2003
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Thanks
    I dont have a chip yet. I making sure i can do everything i need to do befor i buy one
    It looks like i will be buying a 3.1
    The 3.6 is a clone right? Is it still worth buying? I am not much of a solder-er and i think 22 wire would be too much for me to handle.
    3.6 only has 9 right?
     
  4. c7015

    c7015 Regular member

    Joined:
    Feb 7, 2003
    Messages:
    863
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    its the same chip one just comes with a "chip clip" that you can clip over the bios points
    (this may sound good but it is not as it often pops off and if very hard to get and keep in the right place

    also what version of ps2 do you have _X_X_X_X_X_[small]PS2 v7, DVR-AO5U, Magic 3.1, Nero, Ritek
    SNES AND PGEN GUIDE http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/40482
    [/small]
     
    Last edited: Jul 9, 2003
  5. bddarkman

    bddarkman Regular member

    Joined:
    May 25, 2003
    Messages:
    142
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    no the clip on 3.6 give some people trouble use a 3.1.

    If you have a v7 ps2 then there are some games that dont load with magic chips. only v7. v1-6 works good
     
  6. balkos

    balkos Member

    Joined:
    Jul 8, 2003
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Ya i have a version 3 i think
     
  7. JAYO

    JAYO Member

    Joined:
    Feb 13, 2003
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    what kinda games dont run v7's with magic 3.1??

    just curious, cuz I havnt come across any problems yet.
     
  8. Toiletman

    Toiletman Active member

    Joined:
    Jul 8, 2003
    Messages:
    1,477
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    You will.....mwuhahahahaha! Max Payne for example doesn't work on a v7 PS2 modded with a Magic 3.1 Search around the forums to find your answer.
     
  9. JMoney

    JMoney Guest

    what games are you kicked off while using a modchip? i'm considering putting a chip in my 2nd ps2 (already have fliptop on 1st. i haven't had any problems with online play with it so far)
     
  10. rock1221

    rock1221 Member

    Joined:
    Jun 30, 2003
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    what if you use flip-top and swap discs could they detect you at all?
     
  11. Icemonkey

    Icemonkey Active member

    Joined:
    Feb 28, 2003
    Messages:
    1,611
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    If you use a flip-top and swap magic discs there shouldn't be any way Sony could detect that online. I haven't heard of anybody being banned from online play due to modding but they would most likely be looking for a chip installation. They have no way of knowing if you replaced the casing of your PS2 when you're online.
     

Share This Page