1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

PS2Ownz HD Loader with GameShark Mod Chip and a

Discussion in 'PS2 - Hardware boot discussion' started by Willach, Dec 25, 2004.

  1. Willach

    Willach Member

    Joined:
    Dec 25, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have been able to boot PS2 HD Loader and format the hard drive to load games. The Hard Drive is a IBM model# DPTA-372050. I have loaded Devil May Cry, Hitman 2, and Metal Gear Solid 3. They all loaded fine but when i go to play them the scren goes black. I here this is the best PS2 forum any suggestions? Thank you...
     
  2. superstui

    superstui Regular member

    Joined:
    Nov 16, 2004
    Messages:
    414
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    is your hd set on "master"

    some hd's aren't compatiable with PS2
     
  3. Willach

    Willach Member

    Joined:
    Dec 25, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    The Hard Drive is set on master and there is a very similar IBM drive on the compatability chart. But I will try to get a tested one. I also downloaded HD loader tools clone cd usa ps2 - kfc. Could this help my original problem?
     
  4. superstui

    superstui Regular member

    Joined:
    Nov 16, 2004
    Messages:
    414
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    do you have the original Hd loader?
     
  5. Alex115

    Alex115 Member

    Joined:
    Dec 27, 2004
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i fix the problem. Go see me post
     
  6. ras69

    ras69 Member

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I read your post but I don't think that this is the case. My PS2 is modded. It boots fine and I am having the same issue as Willach. I think that it has something to do with the KFC version.
    Even in the INFO file, it says:
    GOT BLACK SCREEN? TRY TO CRACK IT .
    So this makes me think that the version we have does not allow for us to play the games, just copy them to the hard drive.
     
  7. Alex115

    Alex115 Member

    Joined:
    Dec 27, 2004
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Correctly correct,i also try to boot the HD loader tools clone cd usa ps2 - kfc with the cd loader , it load fine but when come up the load sreen of the game, it turn black. After that , i download the hd loader ps2owns and it works fine.
     
  8. ras69

    ras69 Member

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    OK, so I would say that it is safe to say that the KFC version (HD loader tools clone cd usa ps2 - kfc) does not play games, it only allows you to copy them to the drive. Can anyone PM me with a link so I can download ps2owns version?
     

Share This Page