1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

PS3 BD Broken Multiman not show :'( HELP!!!

Discussion in 'PS3 - Modding & Hacking' started by sonuyos, Jul 10, 2013.

  1. sonuyos

    sonuyos Newbie

    Joined:
    Jul 10, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    BluRay drive was working fine some days back, but suddenly stopped working. It takes in the discs and even eject with no problem, only the XMB Playstation menu doesn't show up the disc icon.

    wen i start multiman it jst goes screen black..is there any software patch??

    i heard noBD / noBT Patch...will it work?? :(

    if nt then any idea hw costly will it be to get fixed
     
  2. coorva

    coorva Regular member

    Joined:
    Apr 17, 2005
    Messages:
    1,239
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    you can uninstall multiman and reistall it,,if not could be your CFW,,may have to go back to 3.55 and reinstall the CFW,,
     
  3. sonuyos

    sonuyos Newbie

    Joined:
    Jul 10, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    well wat i did was i downgraded to 4.41 from 4.45 but still same..i dont think it is related to logic driver as i can sucessfully update it to any CFW...
     
  4. Cyprien

    Cyprien Active member

    Joined:
    Nov 2, 2003
    Messages:
    2,050
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    68
    sony update modules check for bd drive board nothing more(this is a physical check)... they don't check if it works lol... unless the board is dead/non responsive/not connected... you will get the error during update... besides most if not all cfw today have the bdrom check disabled...

    try iris manager from here

    http://store.brewology.com/ahomebrew.php?brewid=158
     
  5. danii1

    danii1 Newbie

    Joined:
    Oct 19, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    When ever I try to lunch multi man v 4.46 the screen goes Black ... I dk whts tge problem ....
     

Share This Page