1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

PS3 Emulation

Discussion in 'PS3 - Modding & Hacking' started by moonslash, Dec 4, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. moonslash

    moonslash Regular member

    Joined:
    Jul 15, 2005
    Messages:
    134
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Ok This may sound dumb but
    What are the system requirements to Emulate the PS3 Console??

    i got an P4 3.0 ghz and an 1GB DDR Ram and a 256 mb 3d card Radeon X300
  2. AfterDawn

    AfterDawn Advertisement

  3. fewtew

    fewtew Guest

    no offense- but that is a really dumb post

    ur system is way too slow to emulate ps3- in fact everybody's is. to emulate a system u gotta have a computer like 4 time faster than the system u wanna emulate

    the ps1 is the system u can emulate rite now. the minimum specs to emulate ps1 is
    3.0ghz p4 or equivalent
    768mb RAM
    128mb video card
    correct me if im wrong
  4. Bird7

    Bird7 Regular member

    Joined:
    Jun 9, 2005
    Messages:
    445
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i have no clue on what you are talking about.
    the [bold]PS3[/bold] is not even out yet and the [bold]PS1[/bold] will run on any new pc thats decent
    Last edited: Dec 5, 2005
  5. fewtew

    fewtew Guest

    the ps1 emulator requires wat i said- it doesn't run on any decent system
  6. sobhy2406

    sobhy2406 Regular member

    Joined:
    Feb 8, 2004
    Messages:
    623
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Any PS1 Emulator works on my
    1.0GHz
    160mb
    32Mb Gpu Ram
    Computer without any problems
    But still I cant believe anyone can think about emulating a PS3 when ps2 emulating is still bad
    Oh yeah fewtew Id recommend removing your email from your signature
    Last edited: Dec 9, 2005
  7. moonslash

    moonslash Regular member

    Joined:
    Jul 15, 2005
    Messages:
    134
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Ok thank you for your reply
    U can run ps2 emu on A 3.0 gig 1 gb ram and radeon x300 card!!!
    so i thought ps3 could too but no :(
    well then thank your for your post
  8. kookoo76

    kookoo76 Guest

    Dude i got amd 3000+ and can run ps2 and gc on my computer.cant say anything about ps3 yett. And the emulators work fine!
  9. fewtew

    fewtew Guest

    guys- i know that it would be good to remove the email however i have not recieved any spam in the two weeks since I had it there.

    so why should i remove it?
    any other reasons?
    thx
  10. Razengan

    Razengan Regular member

    Joined:
    Nov 14, 2005
    Messages:
    293
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Developing emulators takes time. Also, I remember runing Bleem(PSX Emulator) on my old PC (400MHz, 96MB of Ram and 64MB AGP Video Card) and it ran just fine. I wouldn't expect PS3 emulation to be mastered until late 2007, at least. That considering both the time that home PC's catch up to the PS3 and the time it takes developers to make the emulators
  11. kookoo76

    kookoo76 Guest

    Hmm, mabey one day you'll just wake up and find your email full of spam. Maybe you'll open an email with a virus,trojan, spyware on it that can damage your computer. [bold]thats why[/bold]
    Last edited by a moderator: Dec 10, 2005
  12. Razengan

    Razengan Regular member

    Joined:
    Nov 14, 2005
    Messages:
    293
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    It's his choice, anyway. Besides he probably not even uses that adress.
  13. moguo25

    moguo25 Member

    Joined:
    Jun 29, 2005
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Posting an email adress is against the forum rules, thats why you should remove it
  14. afunguy24

    afunguy24 Member

    Joined:
    Sep 27, 2005
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    FOr one ps1 emulator can be run on almost any basic Pc built after year 2000 for two who are you talking bout emulating the ps3 when peeople cant even emulate the ps2 (with ps2 standard graphics and 50 fps plus). SO why are you talking bout the ps3 emulator?

    Yes in theroy the ps3 emulator can run on a system with a decent graphics and 2003 plus generation processer with nice ram but the graphics wont do it any justice...so :S::S:S

    Last edited: Dec 14, 2005
  15. KoOkOo67

    KoOkOo67 Guest

    LOL!!! the ps1 emulator runs on my p2! With no problems!
    Last edited by a moderator: Dec 14, 2005
  16. KainX

    KainX Guest

    THIS IS A REALLY STUPID POST!
  17. Razengan

    Razengan Regular member

    Joined:
    Nov 14, 2005
    Messages:
    293
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    You got that right.
  18. chasmoor

    chasmoor Member

    Joined:
    Jun 8, 2006
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    -- Deleted --
    Last edited: Jun 8, 2006
  19. dr.cool

    dr.cool Guest

    and why did anyone dig this thread? it shold be closed.
  20. anubis66

    anubis66 Regular member

    Joined:
    Apr 10, 2005
    Messages:
    3,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    --deleted--

    sorry, i was a bit frustrated here..
    Last edited: Jun 9, 2006
  21. Xenontc

    Xenontc Member

    Joined:
    Jun 10, 2006
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    the sad thing is, is that the current ps3 can BARELY run its own games...everything shown at e3 was just rough drafts (cant think of the word =/). And gt4...yea that was shown on a pc. But anyway, yea ur pc really isnt anywhere near where you need to be, expect to have minimal AMD x2 4400+, 2gb DDR2 pc5400, and either a 512mb gfx card or SLI 256mb/SLI 512mb.
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page