1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

PSP crashes on startup after m33 installation

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by arcadmix, Jan 2, 2008.

  1. arcadmix

    arcadmix Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Recently got a 3.71 Slim PSP and wanted to put CFW 3.71 M33 on it. Made the battery and magic memory stick with my fat PSP and everything went fine. When installing on the slim, it said it had been successful. I pressed X to shutdown, then ever since when trying to start up the PSP I get the Sony intro, then shortly after it is about to load the XMB it freezes then eventually shuts itself down. I tryed installing on fat PSP and it does exactly the same. On the install menu I tryed to revert back to 3.71 but it does the same. Any ideas??
     
  2. cee43ja1

    cee43ja1 Regular member

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Messages:
    4,135
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    46
    if you made the magic memory stick on a psp that has a custom theme, then that's the problem. custom themes will mess up the magic memory stick.

    you need to recreate the magic memory stick.
     
  3. arcadmix

    arcadmix Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    The slim PSP was practically brand new, I hadn't put themes or anything on it yet. :S
     
  4. drakex

    drakex Regular member

    Joined:
    May 19, 2007
    Messages:
    893
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ugh 2 broekn PSPs... I suggest creating a second Magic Stick with V3, look it here

    www.dark-alex.org
     
    Last edited: Jan 2, 2008
  5. cee43ja1

    cee43ja1 Regular member

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Messages:
    4,135
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    46
    not that. it's your other psp; the one which you created the magic memory stick. if you have a custom theme and created the magic memory stick, then that's the problem.
     

Share This Page