1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

psp umd loader

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by dragon890, Jan 3, 2008.

  1. dragon890

    dragon890 Regular member

    Joined:
    Dec 19, 2006
    Messages:
    105
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ok well i have a probelm with the umd loader.
    ive been installing on the psp but everytime i go to it it ays corrupted data.
    i have CFW 3.71 M33-4.

    I instaled it on the game folder and on the game150 folder anything im doing wrong
     
  2. dragon890

    dragon890 Regular member

    Joined:
    Dec 19, 2006
    Messages:
    105
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Wait.since i have the cfw 3.71 M33-4 i dont need any emulator correct i just need to create a ISO folder in the root of the merory stick?


     
  3. larrylje

    larrylje Active member

    Joined:
    Jan 4, 2005
    Messages:
    12,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    Why do you want to use UMD loader anyway?

    But more then likely you don't have the 1.50 ADD ON-2 installed (For FAT ONLY).

    If you have a SLIM then it isn't compatible.

    UPDATE: That is correct just place the ISO/CSO in the ISO folder and play via Game Menu Memory Stick.

    Go HERE for further help with getting your ISO/CSO working properly on 3.71 M33-4 CFW.
     
    Last edited: Jan 3, 2008
  4. dragon890

    dragon890 Regular member

    Joined:
    Dec 19, 2006
    Messages:
    105
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Actuually i do have the 1.50 kernal addon V2

    and i already configure nit on the revoery menu

    So allo i need to do is make a Iso folder in the root of the ms and just dump the iso files their correct
     
  5. larrylje

    larrylje Active member

    Joined:
    Jan 4, 2005
    Messages:
    12,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    You should already have an ISO folder in the Memory Stick. If you don't then format the Memory Stick via System Settings so all proper folders can be created.
     
  6. dragon890

    dragon890 Regular member

    Joined:
    Dec 19, 2006
    Messages:
    105
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Cant i just create one by making a ISO folder in the root MS
     

Share This Page