1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

psx isos problem

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by stagass, Mar 10, 2007.

  1. stagass

    stagass Regular member

    Joined:
    Jan 7, 2006
    Messages:
    339
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    once again i have a problem!!i try to play warcraft2 ,a psx iso, in my psp.but whatever my settings are(meaning no-umd disabled or enabled)i get the same error:the game could not be started(80010002).what shall i do?plz help me.it's driving me crazy!!what umd should i have inside?(meaning what version?)
    ty
     
  2. djmazz

    djmazz Regular member

    Joined:
    Dec 18, 2006
    Messages:
    647
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    have you changed your gameboot?
    as far as iv been told that can stop psx games from running.
    if this isnt true then i also have the same problem playing psx games.
     
  3. jackielqj

    jackielqj Member

    Joined:
    Nov 25, 2006
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Guys, I have the same problem. I never had this problem before. I haven't played my PSP ever since Xmas, but today I tried it and it stop working for me. It kept saying I need to update the system software. It pissed me off.

    The weirdest thing happeneded today. I had no problem loading the Devhook FW 1.5 on my 2.7 PSP

    [​IMG]

    However, today, it just stopped working for me.

    Each time I try to load my ISO games, it kept saying that I need to update my system software. Any great guy can help me, please!!!
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  4. djmazz

    djmazz Regular member

    Joined:
    Dec 18, 2006
    Messages:
    647
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    @jackielqj
    dont think you can play iso's if you emulating 1.5.
    that is what your doin yeh?
     
  5. jackielqj

    jackielqj Member

    Joined:
    Nov 25, 2006
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Yes. I did. But that's what I have been doing and I had no problem playing NBA 07 and Tony Hawk, Navy Seal. I just stopped working for me today.
     
  6. djmazz

    djmazz Regular member

    Joined:
    Dec 18, 2006
    Messages:
    647
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    so what firmware is your psp before you star devhook or any emulation?
     
  7. jackielqj

    jackielqj Member

    Joined:
    Nov 25, 2006
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    mine is 2.7. Do I need to update to higher version? I am just totally lost here.
     
  8. djmazz

    djmazz Regular member

    Joined:
    Dec 18, 2006
    Messages:
    647
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    you shouldnt run 1.5 to play isc's.
    the higher the firmware you run, the more chance a game will work.
    personal opinion, id update to 3.03oe or 3.10oe. then you wont need to run hend or devhook. iso'c just load straight from your ms.
    im a bit lost with what your problem is to be honest so if this isnt any help let me no.
     
  9. jackielqj

    jackielqj Member

    Joined:
    Nov 25, 2006
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Do you mean that even I can play my downloaded games when I update the fm to 3.1??
     
  10. djmazz

    djmazz Regular member

    Joined:
    Dec 18, 2006
    Messages:
    647
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    only if its custom fm.
    i use 3.03oe-c ad all my games downloads work fine from ms.
    but dont upgrade with the proper sony fm. that will just make things worse.
     
  11. stagass

    stagass Regular member

    Joined:
    Jan 7, 2006
    Messages:
    339
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    so can any1 help me?also(bcz it may be the roots of the problem) can any1 tell me how the settings should be in recovery menu plzzz?
     
  12. jackielqj

    jackielqj Member

    Joined:
    Nov 25, 2006
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    to djmazz, can you let me know where can I download the DEVHOOK newest version then? Is this what you are using?
     
  13. djmazz

    djmazz Regular member

    Joined:
    Dec 18, 2006
    Messages:
    647
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    @stagass
    have you ever had psx games working?
    and have you changed your gameboot?

    @jackielqj
    you should find it at www.psp-hacks.com.
    not sure what the latest version is like, i never use it.
    what is it that your wanting to do with you psp?
     
  14. jackielqj

    jackielqj Member

    Joined:
    Nov 25, 2006
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    all I want to do is to make my PSP work again. I need it to be able to play all my downloaded ISO games. Any thoughts?
     
  15. stagass

    stagass Regular member

    Joined:
    Jan 7, 2006
    Messages:
    339
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    no i never had a psx game working.and(don't think i'm a noob.BE SURE!:p)what's a gameboot?
     
  16. djmazz

    djmazz Regular member

    Joined:
    Dec 18, 2006
    Messages:
    647
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    @stagass
    what does your psx game look like? as in what files is there? ther should be 2 files, .bin and a keys file.
    you got them?

    @jackielqj
    i suggest you upgrade to 3.03oe-c custom firmware and forget about using devhook.
    http://www.psp-hacks.com/file/1044 download that if you decide to upgrade and it will tell you what you need to no on how its done.
    if you upgrade to 3.03oe then ull be able to play your downloads by going to memory stick, under game, and selecting the one you want and you wont have to use any loaders or anything like devhook.
     
  17. stagass

    stagass Regular member

    Joined:
    Jan 7, 2006
    Messages:
    339
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    yes.they are at those two files!eboot.pbp(692MB) and keys(bin file)(1kb)
     
  18. djmazz

    djmazz Regular member

    Joined:
    Dec 18, 2006
    Messages:
    647
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ok, the gameboot doesnt matter.
    have you changed your opening_plugin.rco? if you dont no what it is then you prob havnt changed it.
    where are you putting your psx files?
     
  19. stagass

    stagass Regular member

    Joined:
    Jan 7, 2006
    Messages:
    339
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    yes ,i do know what it is ,no i haven't changed it ,in folder game303 then in a custom folder.
     
  20. djmazz

    djmazz Regular member

    Joined:
    Dec 18, 2006
    Messages:
    647
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    it goes in the game folder i think. if not the game150. i put one on n tried it today and got it working. didnt put it in the 303 folder though but smoke to much i cant remember which one. lol.
    but our right bout the custom folder part.
     

Share This Page