1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

put a wrong step in while upgrading v3.52 m33

Discussion in 'Sony PSP - Homebrew software' started by kevinjr2, Aug 24, 2007.

  1. kevinjr2

    kevinjr2 Member

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hi.. i'm new here, does anyone can help me about my psp? while i was upgrading v1.50 to v3.52 m33, i didnt put M33CREATOR folder and all the stuff should be inside that folder.., i just simply updated it..now i cant play the game with "no umd" function.. , what should i do now? can i downgrade it to v1.50 again and start upgrade it again?
     
  2. psp35

    psp35 Regular member

    Joined:
    Jan 31, 2007
    Messages:
    236
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ummm does it have recovery mode?
     
  3. zooom1834

    zooom1834 Regular member

    Joined:
    Jan 9, 2006
    Messages:
    772
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    try this to downgrade to 1.50 and back up to 3.52m33 no work involved
     
  4. kevinjr2

    kevinjr2 Member

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i dont know how to recover it..,so wat should put it back to v1.5 again?
     
  5. zooom1834

    zooom1834 Regular member

    Joined:
    Jan 9, 2006
    Messages:
    772
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    yes just follow the steps
     
  6. kevinjr2

    kevinjr2 Member

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    yup,..i'll try to do it now.. thx 4 the advice
     
  7. kevinjr2

    kevinjr2 Member

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i can't find my current firmware at the options, because my firmware right now is v3.52 m33, what should i do?
     
  8. foxrider

    foxrider Guest

    what do you mean you cant find it? go to system setting then system info And its right there
     
  9. larrylje

    larrylje Active member

    Joined:
    Jan 4, 2005
    Messages:
    12,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    I think he meant he couldn't find the CFW in the application that zooom1834 linked to.

    You could always try the steps below.

    Download the RECOVERY FOLDER from HERE

    I would first format your memory stick to make sure you have no files on the MS that could screw it up more.

    Connect PSP to PC via USB.

    UnRAR the files.

    Execute the Recovery.exe file and extract it to your PSP Drive. Choose to overwrite if it asks.

    Example: I have

    A: FLOPPY
    C: HDD
    D: HDD
    E: DVD BURNER
    F: PSP (when hooked up via USB)

    I would extract the files to F:

    Now turn off your PSP. Hold down the right trigger and keep it down while turning on the PSP. You should boot into the recovery mode. If the recovery menu doesn't come up you might have to hit the brightness button till it shows.

    When the recovery menu comes up, choose "Run program at /PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP".

    Then follow the on screen instructions.

    You should now be at 1.50 again.
     
    Last edited: Sep 18, 2007
  10. zooom1834

    zooom1834 Regular member

    Joined:
    Jan 9, 2006
    Messages:
    772
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    make sure when open psp upgrader/downgrader you download all the updates it offers you to.
     
  11. kevinjr2

    kevinjr2 Member

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    yup thanks.. i wanna try it now, but which program i have to download?the free one?
     
  12. kevinjr2

    kevinjr2 Member

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hai thanks..i've done it..i'm now on v1.50 again..thanks a lott..u gave a lot of help
     
  13. kevinjr2

    kevinjr2 Member

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hai..larrylje, i got another problem now, i've put the right step to upgrade v3.52 m33, but right now, the game still couldnt be started without umd..,do u have any suggestion?
     
  14. foxrider

    foxrider Guest

    1. put a umd in

    or 2. activate no-umd mode in the recovery menu
     
  15. kevinjr2

    kevinjr2 Member

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hm..which option to activate in no umd mode in recovery menu??
     
  16. foxrider

    foxrider Guest

    go into recovery mode(turn off the psp all the way and turn it back on holding R) then go to configuration on UMD MODE change it from Normal -UMD required- to -No UMD-
     
  17. kevinjr2

    kevinjr2 Member

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    heyy.. i did it..!!thanks a lott man...that was a big help...
     
  18. foxrider

    foxrider Guest

    yep no problem
     
  19. kevinjr2

    kevinjr2 Member

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    foxrider...do u know how to play psx game from this v3.52 m33?oyeah.. do u think we need to update this v3.52 m33?
     
  20. foxrider

    foxrider Guest

    ya you put it in the game folder lol and i recommend 3.52 m33-4
     

Share This Page