1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Question about Gamecube Backups on a Modded Wii?

Discussion in 'Nintendo Wii / Wii U' started by rdb4133, Mar 31, 2007.

  1. rdb4133

    rdb4133 Member

    Joined:
    May 5, 2003
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    When you burn a Gamecube Backup to play it on a Modded Wii (With the Wiikey) do you have to still burn the Gamecube game on a Mini DVD-R or can you use a standard size DVD-R at that point? Any help would be greatly appreciated! Thanks! :)
     
  2. southpark

    southpark Member

    Joined:
    Aug 4, 2003
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    A standard size dvd-r will work fine. Also, you can put multiple gc games on one disk.
     
  3. kogepan32

    kogepan32 Member

    Joined:
    Sep 19, 2004
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    How do i put multiple games on one dvd? i cant seem to find a tutorial?

    thanks in advance
     
  4. deussta

    deussta Member

    Joined:
    Mar 30, 2007
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    When you have succeeded this method, please let me know if you are able to use your gamecube controllers. Mine don't work with gamecube backup games, but work fine with original games. I have a wii key modded wii.
     
  5. bass_hit

    bass_hit Regular member

    Joined:
    Mar 26, 2007
    Messages:
    336
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Standard GC controllers or Wavebirds?
     
  6. deussta

    deussta Member

    Joined:
    Mar 30, 2007
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Aftermarket ones. But they shouldn't be an issue because they work with original gamecube games. BUt when I put backup gamecube games in, after it boots, i cannot navigate using the gamecube controller.
     
  7. wiiterd

    wiiterd Member

    Joined:
    Apr 2, 2007
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Just wondering why I get the ".net" error when trying to copy Gamecube games to my PC.

    I tried installing .net framework 2.0 AND then tried .net framework 1.1

    Please give any advice and/or suggestions!!!

    Thanks
     
  8. bass_hit

    bass_hit Regular member

    Joined:
    Mar 26, 2007
    Messages:
    336
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Look for .net framework 3.0. That's released.

    Mine works fine.
     
  9. wiiterd

    wiiterd Member

    Joined:
    Apr 2, 2007
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    You're not getting any error's???

    I downloaded .net framework 3.0 and I still get errors :( my Wii games copy fine, but Gamecube games don't

    If you have any advice, let me know

    Thanks!!
     

Share This Page