1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Question On Slave HDD

Discussion in 'PC hardware help' started by YOBUZZB, Nov 21, 2007.

  1. YOBUZZB

    YOBUZZB Regular member

    Joined:
    Apr 14, 2004
    Messages:
    487
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I have a second drive setup as a slave. It has a lot of stuff on it I no longer need. I want to wipe it clean and just use it for movies, music and pics storage. It has Windows XP on it but it's missing alot of .dll files. (Don't ask) I just want to use it for extra storage with no OS. Do I just reformat it and start putting files on it or is there something more I should do?
     
  2. sammorris

    sammorris Senior member

    Joined:
    Mar 4, 2004
    Messages:
    33,322
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    118
    If you don't want any of the data that's currently on it, just go ahead and reformat it.
     
  3. YOBUZZB

    YOBUZZB Regular member

    Joined:
    Apr 14, 2004
    Messages:
    487
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Thanks, I appreciate it. So after reformatting, I can just store files on it right?
     
  4. Zer0ink

    Zer0ink Regular member

    Joined:
    Jan 22, 2005
    Messages:
    335
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    yupper just copy and paste

    when you reformat it its best to not format with quick checked

    thats if you have time
     
  5. sammorris

    sammorris Senior member

    Joined:
    Mar 4, 2004
    Messages:
    33,322
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    118
    Yep. It's just that simple.
     
  6. YOBUZZB

    YOBUZZB Regular member

    Joined:
    Apr 14, 2004
    Messages:
    487
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Thanks again, I've got it from here!
     

Share This Page