1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ratchet and clank size matters infastructure prob.

Discussion in 'Sony PSP - Games' started by DatPSPGuy, Feb 14, 2007.

  1. DatPSPGuy

    DatPSPGuy Guest

    I got the torrent from blackcats and the it works but only at 266mhz for cpu speed.
    when selecting infastructure mode, the game freezes! has anyone mananaged to get online yet?

    using 3.03 oe-c
     
  2. ThisDude

    ThisDude Regular member

    Joined:
    Oct 14, 2006
    Messages:
    875
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Did you try to download another R&C: SM?
     
  3. Crimsun

    Crimsun Member

    Joined:
    Jul 6, 2006
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I'm having the same damn problem....Someone please help us!
     
  4. Kurrpt

    Kurrpt Member

    Joined:
    Feb 8, 2007
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    apparently everyone is having that problem bro...


    what I am going to do today is go talk to my manager-friend at a game store, and try to rip the full game into iso format myself (in about 3 hours)

    hopefully everything goes well
     
  5. DeathOwl

    DeathOwl Member

    Joined:
    Feb 25, 2006
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Please do mate,It might be a bad RIP release,wouldn't be the first time either,but if you do manage to get online working in the ISO please tell us.
     
  6. Kurrpt

    Kurrpt Member

    Joined:
    Feb 8, 2007
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I intend to do just that in about an hour

    hopefully everything works out
     
  7. molehole

    molehole Guest

    I read that it works if you use devhook on 3.10 OE-A' But I really doont understand how to use devhook, and its making me mad.
     
  8. DatPSPGuy

    DatPSPGuy Guest

    Confirmed: the infrastructure does work on devhook .46
    Go to google and search devhook .46 full version because most sites give you the update instead of the full thing.

    Works and if you have any question contact me, but the online sucks tho. So ill stick to socom2 for psp online gaming!lol
     
  9. rhinogolf

    rhinogolf Member

    Joined:
    Oct 25, 2006
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Can you run dev hook 46 with 3.03 oc-e
     

Share This Page