1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

READ! - Firefox users, be forever ad free! :-D

Discussion in 'Windows - Software discussion' started by rav009, Feb 12, 2007.

  1. rav009

    rav009 Active member

    Joined:
    Nov 14, 2005
    Messages:
    2,205
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Hey,

    Just found this cool little trick, thought I'd share it with you, first install Addblock plus for firefox, then go here:

    http://www.pierceive.com/filtersetg/

    *Right-click the " 2007-01-29a.txt" or whatever the latest list is and press "Copy Link Location".

    *Open up the AdBlock options. (click the little down arrow next to its logo)

    *Then open up 'AdBlock preferences' and click 'Import Filters...'

    *Paste the URL of the list you got from the website. Click open. If it asks to overwrite your current list, let it.

    *Click 'ok' and enjoy surfing add free! Check back to the site periodically to see if they update the list.

    Have fun.

    -Rav :)
     
  2. OneMember

    OneMember Active member

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Messages:
    3,074
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    68
    Last edited: Feb 14, 2007
  3. rav009

    rav009 Active member

    Joined:
    Nov 14, 2005
    Messages:
    2,205
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    I have that plug-in also, after installing these and "googling" for others my ad database was a lot bigger. Thats why you should use this trick ;-)
     
    Last edited: Feb 14, 2007
  4. OneMember

    OneMember Active member

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Messages:
    3,074
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    68
    Question, why my aD looks like this after I did that manual update?
     
    Last edited: Feb 14, 2007
  5. rav009

    rav009 Active member

    Joined:
    Nov 14, 2005
    Messages:
    2,205
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Hmmm, My guess is because your running uTorrent with some downloads going - causing stuff not to load fully.
     
  6. OneMember

    OneMember Active member

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Messages:
    3,074
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    68
    I am seeding.. and closing it did not help.

    So i just empty that list and dl it again using that Filterset.G Updater and all in now working fine.
     
  7. rav009

    rav009 Active member

    Joined:
    Nov 14, 2005
    Messages:
    2,205
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Sorry it didn't work for you buddy, your the only persons who's had problem with it - I still can't explain why it caused aD to load like that, maybe it was blocking something aD needed which it deemed an ad?

    Anyway, I'd like to know if anyone else has actually benefited from this trick as I have.

    Cheers.
     

Share This Page