1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

REAL Memory Stick acting up...

Discussion in 'Sony PSP - Homebrew software' started by ElXando, Mar 24, 2007.

  1. ElXando

    ElXando Regular member

    Joined:
    Jan 20, 2007
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    All my ISOs keep dissapearing from Memory Stick under Game. Before i just fiddled with settings on the recovery mode, turning things on and off and they came back, but now they won't. I know it is a real memory stick and I have even backed up all the data, formatted it, then put it back on and it still won't show ISOs under Memory Stick. I can run them however if I go through Devhook, but that takes too long and Ad hoc is broken on Devhook. Please help, I have 3.10 OE-A', and a 4GB Sandisk Memory Stick formatted with FAT16. Also I don't think it's a bad flash of 3.10 OE-A' as it worked before and if I put my memory stick in a different PSP with 3.10 OE-A' they won't show. Thanks.
     
  2. ThisDude

    ThisDude Regular member

    Joined:
    Oct 14, 2006
    Messages:
    875
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Where did you put the isos etc
     
  3. ElXando

    ElXando Regular member

    Joined:
    Jan 20, 2007
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    in the ISO folder on the root of the memory stick. They did work before as I said but suddenly won't show up anymore.
     
  4. ThisDude

    ThisDude Regular member

    Joined:
    Oct 14, 2006
    Messages:
    875
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Strange...
     
  5. Sudds

    Sudds Active member

    Joined:
    Sep 12, 2005
    Messages:
    3,703
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Are you by any chance running USBHosts?
     
  6. ElXando

    ElXando Regular member

    Joined:
    Jan 20, 2007
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Well I had USB Mod v4b on my memory stick but wasn't using it. The ISOs just disappeared after I went Home having played one.
     
  7. Sudds

    Sudds Active member

    Joined:
    Sep 12, 2005
    Messages:
    3,703
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Yes that is unfortunatly what happens, you must turn the USBHosts off holding the square button, scroll to and select save data utility to refresh your stick, your ISO,s should reappear.
     
  8. ElXando

    ElXando Regular member

    Joined:
    Jan 20, 2007
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    It wasn't connected... when it first happened my usb was plugged in but it kept happening even at school.
     
  9. Sudds

    Sudds Active member

    Joined:
    Sep 12, 2005
    Messages:
    3,703
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Doesnt matter if your connected or not mate, USBHosts still runs if you dont disable it.
     

Share This Page