1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

recording on dm800hd

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by antomag, Oct 10, 2013.

  1. antomag

    antomag Member

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I have a dm800hd with a 16gb usb in it for epg. this was set up by box provider. In plain english how do i set this up for recording to also. Thanks in advance
     
  2. antomag

    antomag Member

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Just to let you now the recording path says hdd/movie all looks ok but when i press record it says recording but in a few seconds says disk full. it has a 16gb usb and epg working fine
     
  3. fintannl

    fintannl Regular member

    Joined:
    Feb 11, 2009
    Messages:
    1,834
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    48
    Initialise the USB. Menu setup system hard disk initialize. Then try recording
     
  4. tongs007

    tongs007 Active member

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Messages:
    1,895
    Likes Received:
    47
    Trophy Points:
    78
    won't that wipe his stick with his epg files on there?
     
  5. fintannl

    fintannl Regular member

    Joined:
    Feb 11, 2009
    Messages:
    1,834
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    48
    He is using USB stick for EPG. To do so it first needs to be formatted son its recognized by system. Then he does a crossepg download and all is good and now it is possible to use to record. Note that the USB stick must have a /media/USB/movie directory before movies can be recorded
     
  6. tongs007

    tongs007 Active member

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Messages:
    1,895
    Likes Received:
    47
    Trophy Points:
    78

    Thanks Dad :)
     
    Last edited: Oct 10, 2013
  7. fintannl

    fintannl Regular member

    Joined:
    Feb 11, 2009
    Messages:
    1,834
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    48
    Sorry typo :)
     
  8. antomag

    antomag Member

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    This is all done, already recording path is correct also but when i record it says after a couple of seconds that sisk is full
     

Share This Page