1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

red dead revolver

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by cnj10801, Jan 24, 2005.

  1. cnj10801

    cnj10801 Member

    Joined:
    Oct 23, 2004
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    has any got red dead revovler to work. i have v4 ps2 and using the new swap magic 3.3 dvd disc. apparently swapmagicfix website has listed using a cd loader to boot the game. doesn't seem to work for me, freezes at the loading screen. any suggestions, anyone get it to work without having to use cd loader or dvd loader?
     
  2. r0c0

    r0c0 Guest

    oh yeah i see now on swapmagic they ADVISE cdloader , my copy works just fine without it.....u shure it isnt a bad burn ??
    and LOL im using the old sm dvd 2.0 (pal)
     
    Last edited by a moderator: Jan 24, 2005
  3. cnj10801

    cnj10801 Member

    Joined:
    Oct 23, 2004
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    what version ps2 are you using?
     
  4. hursty

    hursty Active member

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    4,618
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    66
    what media are you using?
     
  5. cnj10801

    cnj10801 Member

    Joined:
    Oct 23, 2004
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    got it to work, guess it was a bad burn, using ritek g04
     
  6. r0c0

    r0c0 Guest

    just what i said , still strange its on swapmagicfix.com and i dont need it... guess sumbody already patched my copy :)
     

Share This Page