1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

red screen?....please insert a PS or PS2 format disk

Discussion in 'PS2' started by skoalmint, Apr 9, 2005.

  1. skoalmint

    skoalmint Member

    Joined:
    Oct 29, 2004
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i dont know what this mean. but i just got a game ( need for speed-hot pursuit2) and when i insert the game it take a while to load then gives my a red screen saying please insert a playstation or playstation2 format disk..i just install a chipmod, but it work with my game GT4.

    any idea on what i should do?

    -THANKS-
     
  2. jpp01uk

    jpp01uk Regular member

    Joined:
    Apr 7, 2005
    Messages:
    878
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    do you use a boot disc? i think some mod chips need them, best one is swap magic.

    im not 100% because I use slide card instead of a mod chip
     
    Last edited: Apr 12, 2005
  3. skoalmint

    skoalmint Member

    Joined:
    Oct 29, 2004
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    what is a boot disk?. i got GT4 to play after 4 resets and ATV3 after like 10 resets.

     
  4. Brian23

    Brian23 Guest

    It sounds like you may have some bad burns. If you're burning DVDs, make sure you use HIGH quality media like Japanese Tayo Yudens. Use a high quality burner like a Benq 1620 or a NEC drive. Use only -R and +R disks. NO RWs.
     
  5. skoalmint

    skoalmint Member

    Joined:
    Oct 29, 2004
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    yeah i do have a Benq burner...but the only thing is that im not using backup copys. im just tring to get my main games to work
     

Share This Page