1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

reformat

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by mikeyb75, Aug 14, 2007.

  1. mikeyb75

    mikeyb75 Member

    Joined:
    Jun 25, 2007
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi. i have just done the update for the 3.52m33. All has worked fine but one of my cso's has stopped working, it worked fine on cfw 3.40 oe-a any ideas, also can i reformat my ms. thanks. mike
     
  2. marlino23

    marlino23 Regular member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    2,821
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    go ahead and format it. which game isnt working?
     
  3. mikeyb75

    mikeyb75 Member

    Joined:
    Jun 25, 2007
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    vitua tennis 3. i'm 3 quarters of the way through it too. lol
     
  4. marlino23

    marlino23 Regular member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    2,821
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    lol hmm. try enabling plain modules in UMD/ISO
     
  5. mikeyb75

    mikeyb75 Member

    Joined:
    Jun 25, 2007
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    sorry mate... just reformatted. will let you know if it works when my cso's are back on.in about 15 mins... thanx!!
     
  6. marlino23

    marlino23 Regular member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    2,821
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    alright.
     
  7. mikeyb75

    mikeyb75 Member

    Joined:
    Jun 25, 2007
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Right i back now mate. My cso's have all been replaced but virtua tennis is not showing in the games folder. I checked on ms and it is there. also how do i enable plain modules in umd/iso
     
  8. marlino23

    marlino23 Regular member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    2,821
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    turn off your psp completly and hold r button and go to adcance > advanced configuration> and enable the first one.
     

Share This Page