1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Regarding Slide Card and CB

Discussion in 'PS2' started by centurius, Aug 24, 2003.

  1. centurius

    centurius Member

    Joined:
    Aug 24, 2003
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hey all, I was just wondering if it is possible at all to use Codebreaker codes on a PS2 when using a Slide Card/Swap Discs to play Original Imports (DVD Game)? I can't seem to get them working. If I were to buy a GS or AR2, would I be able to use the codes on an original Import game with the SC/MSD? Thanks.
     
  2. centurius

    centurius Member

    Joined:
    Aug 24, 2003
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Bump, I'd like to know if anyone can answer my question.
     
  3. Hanedrick

    Hanedrick Regular member

    Joined:
    Apr 14, 2003
    Messages:
    845
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I am pretty sure it will work with the SC/Swap Magic.
     
  4. billz

    billz Active member

    Joined:
    May 12, 2003
    Messages:
    1,064
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    i've been told no definatly not.form another board so i never tested there pretty reliable
     
  5. robert34

    robert34 Guest

    CodeBreaker v6 would not be able to because it ejcts the cd tray automatically.

    CodeBreaker v7 gives you the option of opening it or not.

    Codebreaker v1-v4 not sure about, but iv heard that it doesnt come out automatically
     
  6. centurius

    centurius Member

    Joined:
    Aug 24, 2003
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Ok, I've got a CB version 4. So, maybe what I should do is to put in different codes and master codes and test those to see if it works? Cause from what I've heard, whenever you put in codes from a CB/GS/AR2, the SM Discs bypass the codes, so they won't work whenever you insert the real game disc. Would I be able to use a GS version 2 as swap discs in conjunction with the SC, and use those codes instead?
     
  7. robert34

    robert34 Guest

    If you have the original then boot with that only.
     
  8. robert34

    robert34 Guest

    If you have the original Codebreaker then boot with that only.

    You can use GS2 to boot backups and use the codes.

    But you cant use codebreaker then gs2. Use one or the other. try with codebreaker, it should be able to play cd games. Not sure about dvd though.
     

Share This Page