1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

reinstalled win 7 and utorrent is super slow (mod delete please solved)

Discussion in 'Windows - P2P software' started by alc1688, Apr 9, 2011.

  1. alc1688

    alc1688 Regular member

    Joined:
    Sep 17, 2005
    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i have att uverse and i have everything all setup. my laptop is in dmz mode which it was before i rebooted. no it will go hardly over 150kb/s which is very slow compared to around 700-800 was my normal. am i doing something wrong cause i cant hit those speeds
     
  2. AfterDawn

    AfterDawn Advertisement

  3. keebles

    keebles Regular member

    Joined:
    Aug 13, 2005
    Messages:
    696
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Open up utorrent, go under bandwith, and make sure that nothing is selected. I had to do this and it sped my connection up really fast.
     
  4. alc1688

    alc1688 Regular member

    Joined:
    Sep 17, 2005
    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i fixed it after messing around for awhile. for some reason the default port was the porblem. i typed in a random one lower in value and bam it was fixed. thanks for the reply tho. mod can u delete this thread
     
  5. Mez

    Mez Regular member

    Joined:
    Aug 12, 2005
    Messages:
    2,748
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    No one other than a moderator can delete a thread.
     

Share This Page