1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

replay box - installed wrong software HELP!

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by nathblfc, Jun 6, 2007.

  1. nathblfc

    nathblfc Member

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi guys
    anyone out there help me - i have installed v7.50 (replay lite) instead of v7.50_PVR onto my replay box - since then won't boot up or link to my pc
    any ideas how to get round this??
    ta
    nathblfc
     
  2. gizzburn

    gizzburn Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    You will probs have to clone your box, do you know somebody else with the same box so you can clone it...
    Or just keep trying to connect to it and it might just connect.


    Flack
     
  3. ReplayBox

    ReplayBox Member

    Joined:
    Jul 11, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi,
    I have a similar problem but I'm still able to connect to my box; however after I reflash the box with the most recent firmware "750" I I having sound issues with the box on all the channels (that is no sound). Is there anyway to wipe the memory on the boxes and start with a fresh upload and does anyone know where an older version of the firmware can be found, I found that the "738" was the most stable.

    Thanks in advance.
     

Share This Page