1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Requirements for HdAdvance 2.0

Discussion in 'PS2 - Software boot discussion' started by EdChung, Oct 19, 2004.

  1. EdChung

    EdChung Member

    Joined:
    Oct 19, 2004
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    k, i understand that i need a:
    -hard disk
    -network adapter
    -Hdadvance

    but one thing i don't get is that in order to transfer my dvd backups to the hard disk then play what do i need in particular?...cuz im really confused about SwapMagic with flip tops yet some site says all you need is a flip top...

    thx in advance

    Ed
     
  2. InfernaI

    InfernaI Member

    Joined:
    Jul 11, 2004
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    -hard disk
    -network adapter
    -Hdadvance

    Will be all that you need, unless you want to install the game from backup disc to ps2 HD then you needs a swap magic.

    You can always hook the formatted ps2 hdd to your pc and upload games from your pc-ps2hd. This method is much quicker to upload games and no cost of disc at all.

    I use swap magic to play also with an hdloader and I need no flip top. Go ahead and dismantle your ps2 if you dare.
     
    Last edited: Oct 19, 2004
  3. iEvermore

    iEvermore Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Anyone know how to get HD loader on my ps2. I can't get the software to intall. I burnt HD Loader on a CD-R used my swapmagic disk, but it won't read the hd loader?
     
  4. devilhunt

    devilhunt Active member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    3,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    you need to use cdloader v7 beta5.2
     
  5. asidell

    asidell Member

    Joined:
    Oct 13, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    What process do you follow to load a backup to the HD if you have Swap Magic w/o a flip-top. I have HDAdvance 2.0 and have tried a couple things, but cannot get the disk to copy. Also, if you copy a game to the hd that has been patched to go online will it still fail at the DNAS?
     
  6. neoflavor

    neoflavor Member

    Joined:
    Nov 9, 2004
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I've got HDAdvance2.0, Maxtor 120gb hd, NBA Live 2002. I want to save the game to my hard drive, then play the game from the drive. What steps and tools do I need to make this work?
     
  7. odb992001

    odb992001 Guest

    yes i also want to know if u can save ur games to the hard drive. that would be cool just like the xbox.
     
  8. RunAmuck

    RunAmuck Member

    Joined:
    Nov 10, 2004
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Does anyone have HD Advance Version 2.0 in an .elf exploit file? I cannot get it off of the HD Advance CD.

    Thanks
     
  9. flip218

    flip218 Moderator Staff Member

    Joined:
    Apr 25, 2004
    Messages:
    8,344
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    RunAmuck,

    REMOVE THAT LINK FROM YOUR SIG
     
  10. RunAmuck

    RunAmuck Member

    Joined:
    Nov 10, 2004
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Why does that link need to be removed? It is a picture of my 140" gaming setup.
     
  11. flip218

    flip218 Moderator Staff Member

    Joined:
    Apr 25, 2004
    Messages:
    8,344
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    No it's not ... at least when I click on it.

     

Share This Page