1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

resident evil3 nemesis on pSp

Discussion in 'Sony PSP - Homebrew software' started by cadz, Feb 2, 2008.

  1. cadz

    cadz Member

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    can anyone tell me how to run my resident evil 3 game? my psp slim is running on cfw 3.80 m33-5, i downloaded it in torrent and extracted multiple files on 1 folder and i got a 700mb+ eboot.pbp file.. is that it?i mean that's an boot file right? is that the game? and can anyone direct me to a working game of resident evil 3 or any resident evil games for psp.. *please and thank you =)
     
  2. dab0ne

    dab0ne Regular member

    Joined:
    May 23, 2007
    Messages:
    489
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    yep, thats it. my resident evil 3 didnt work either. i had to change the ID of the actual Eboot. but before i tell you how to do that lets make sure you are putting the game in the right place. go into the psp folder in your psp root, the go to the game folder. in that folder make a new folder and name it anything you want preferably resident evil 3. then stick the eboot in there. now to change the ID download this.

    http://dl.qj.net/PSX-GameID-Changer-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/11970/catid/190

    then where it says Game ID at the bottom of the program, put in this number SLPS01222.

    that's what i did and it worked just fine for me.
    now if you can figure out how to get these games to work with 3.90 M33 please let me know.
     
  3. cadz

    cadz Member

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    sure.. i'll give you a shout out when i figure it out =) tnx
     
  4. dab0ne

    dab0ne Regular member

    Joined:
    May 23, 2007
    Messages:
    489
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    cool thank you
     
  5. cadz

    cadz Member

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    nice tatoo dude. .
     
  6. cadz

    cadz Member

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    uhm.. it stil doesnt run =p i did as you told me to, and still i cant get to the gameplay... i still just got past the movie wit the chopper? and after the text of that This is my last chance blah blah it just goes black, same as before... any leads on where you got your game?? maybe what i downloaded has missing files or sumthin..
     
  7. dab0ne

    dab0ne Regular member

    Joined:
    May 23, 2007
    Messages:
    489
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    well im a die hard resident evil fan so i have the originals of all the resident evil games. i made mine myself. you are probably right about the bad file. maybe you should try and find it somewhere else. and thanks for the complement on the tat.
     
  8. m477hewd

    m477hewd Member

    Joined:
    Feb 4, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I had the same problem when I updated to 3.71 M33-4 Everytime I loaded the game I got all the title screen but on starting a game/loading a save it just froze after saying "this is my last chance" etc. Anyway I fixed it on 3.71 m33 by getting popsloader with all the pops in, you can download it easily. Install it as recommended, then when you start the program from the memory card, hold R button and choose a pops file to use *note you must have the corresponding pops file on your mem card* If one pops doesnt load the game correctly, try the next, I found pops 3.52 works perfectly, and the game runs 100% well!

    Good luck!
     
  9. kardeleee

    kardeleee Member

    Joined:
    Apr 9, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    dude u should try to make a popsloader and use it, the RE3 is compatible in popsloader 3.03-3.10, it will work perfectly....
    no lag no freeze, i've already finish it....

















    hope tjis will help.... visit dark-alex.org website for popaloader...
     
  10. kardeleee

    kardeleee Member

    Joined:
    Apr 9, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    dude u should try to make a popsloader and use it, the RE3 is compatible in popsloader 3.03-3.10, it will work perfectly....
    no lag no freeze, i've already finish it....

















    hope tjis will help.... visit dark-alex.org website for popsloader...
     

Share This Page