1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Retail Gears of War 3 can't boot on formerly flashed console

Discussion in 'Xbox 360 - Modding & Hacking' started by Petries, Sep 20, 2011.

  1. Petries

    Petries Regular member

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    345
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    My friend and I both went and bought retail copies of GoW3, and have been trying to get them working on our modded 360 consoles. Google told me we would need to manually apply a system update, but I tried downloading that from Xbox.com and can't get it to load (I assume because I'm already up-to-date. The game simply displayed an E66 error. I flashed the console back to stock, and it makes it seem like the game will boot, but the disk image never shows up and when I hit play game, I am disconnected from live, the system hangs, then am booted back to the dash. Is there something I can do to get this working?
     
  2. Petries

    Petries Regular member

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    345
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Update:

    Did the exact same things with his Xbox, and it boots the game just fine. He is playing now. Same things on my Xbox and the game won't boot and brings me back to the dash.
     
  3. SONA007

    SONA007 Member

    Joined:
    Jun 27, 2011
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    You may have a spoofed drive so that's why its doing this.Replace the drive with the origional brand DVD Drive that the xbox 360 came with viz. If xbox 360 had LiteOn origionally then spoof it with another LiteOn and not a BenQ , SamSung or Hitachi.
     
  4. Petries

    Petries Regular member

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    345
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    This console has only had a Liteon drive, and still has the same original drive.
     
  5. SONA007

    SONA007 Member

    Joined:
    Jun 27, 2011
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Are you using Lt Plus 1.91 Firmware ? Are you able to run other backups ?
     
    Last edited: Sep 20, 2011
  6. harvardja

    harvardja Regular member

    Joined:
    Mar 30, 2009
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    if your xbox is trying to update, then it's not updated.

    you have to use a disc or a flash drive to update it.

    be careful though, if you don't know what you're doing and you don't have your stock obw firmware for your drive you might make everything very difficult
     
  7. kuzeth

    kuzeth Member

    Joined:
    Sep 23, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    has anyone run into any issues using a Samsung drive, flashed with kreon firmware when backing up an original copy? it starts off fine then starts filling it with blank and gets to 49% and says "cant extract ss" when using version 4.1 of Schtrom 360xtract. any help or advice would be greatly appreciated.

    btw, sorry if this conflicts with site rules, this is my first post.
     
  8. cooll903

    cooll903 Regular member

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Messages:
    200
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    the disk maybe scratched
     
  9. kuzeth

    kuzeth Member

    Joined:
    Sep 23, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hey man thanks for the reply, nah it wasnt, it was a brand new disc, never been used.
     

Share This Page