1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

RICOHJPN

Discussion in 'DVD±R media' started by zenarrrow, Mar 10, 2005.

  1. zenarrrow

    zenarrrow Regular member

    Joined:
    Feb 3, 2005
    Messages:
    531
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Are thewe good media I just bought some I am a newby. They are tdk 4x dvd+r I used dvd info and dvd identifier. They came up as ricoh r01
     
  2. saugmon

    saugmon Senior member

    Joined:
    Oct 9, 2004
    Messages:
    6,064
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    116
    You should be ok with those ricohjpn01's. Tdk does use c-magnetics corp to make some of those +4x,those ricoh's should be a lot better.

    I have used that same mfg code on: verbatim,maxell,sony,and 1 batch of teons and they all burned and performed flawless.Not a single issue.
     
  3. zenarrrow

    zenarrrow Regular member

    Joined:
    Feb 3, 2005
    Messages:
    531
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Right on bought 200 for $70 US I was sweatin' for a little while reading some posts about cmg and tdk thanks ---zen-->
     
  4. zenarrrow

    zenarrrow Regular member

    Joined:
    Feb 3, 2005
    Messages:
    531
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hey saug? I have a vcd that I want to convert to a dvd have any clues I don't have the foggiest idea where to start.
     
  5. saugmon

    saugmon Senior member

    Joined:
    Oct 9, 2004
    Messages:
    6,064
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    116
    Don't know much about transferring all the different formats into dvd,but there are many threads on that subject. Good Luck with those ricoh's.
     
  6. ziddey

    ziddey Member

    Joined:
    Mar 12, 2005
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have a 50pk of sony 4x dvd+r's that are ricoh's

    I've burned 5 of them so far at 8x and 4 at 12x and all seem to be without flaws. I only did a scandisc on one of the 12x burns and it came with 0 errors. All burns play on my standalone. Is this normal for these sony 4x dvd+r's??? I might get more if they keep burning successfully at 12x.
     
  7. zenarrrow

    zenarrrow Regular member

    Joined:
    Feb 3, 2005
    Messages:
    531
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    How do you do a disc scan, or scandisc?
     
  8. saugmon

    saugmon Senior member

    Joined:
    Oct 9, 2004
    Messages:
    6,064
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    116
    Hello zenarrow, If you have nero, it may have a disc scanning apps. If you don't,you can download the free version of dvdinfopro here: http://www.dvdinfopro.com

    Both programs will tell you if you have read errors on your backups.
     

Share This Page