1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Ring Tone Help!

Discussion in 'Motorola phones' started by janetbrat, Apr 20, 2005.

  1. janetbrat

    janetbrat Member

    Joined:
    Apr 20, 2005
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I figured out how to turn an MP3 into a ring tone and even upload it on my phone...but I need to know how to change the attributes (or whatever I need to do) so that it will show up when I try to set a ring tone for a whole group (under phone book then categories on my phone). I have a V220 phone and I'm using P2K. I've already tried changing the attributes on there, but nothing works.

    Thanks in advance!
     
  2. tonyrep

    tonyrep Regular member

    Joined:
    Mar 25, 2005
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    go to settings , audio ,ring detail and pick you tone in the phone menu
     
  3. janetbrat

    janetbrat Member

    Joined:
    Apr 20, 2005
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    thanks, but I don't want to make it the ring tone for ALL calls...just for a certain group
     
  4. tonyrep

    tonyrep Regular member

    Joined:
    Mar 25, 2005
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    in your phonebook hit the menu button , edit then for what ever person you want to add the ringtone to and scroll down to ringer id and select the song or tone
     
  5. janetbrat

    janetbrat Member

    Joined:
    Apr 20, 2005
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have to set the tone for every person in the group? With my other ring tones I can just set one tone for a category ("Friends" for example) and whenever anyone in that group calls it will play whatever tone I wanted.
     
  6. tonyrep

    tonyrep Regular member

    Joined:
    Mar 25, 2005
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    yes for the ones you want . ( the group)
     
  7. janetbrat

    janetbrat Member

    Joined:
    Apr 20, 2005
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    the ring tone that I put on my phone doesn't show up at all in the ringer ID menu for me to select. I was asking how can I get it to show up?
     
  8. mossyy

    mossyy Regular member

    Joined:
    Dec 23, 2004
    Messages:
    1,272
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    open the P2Kman,,, plug ur fone, get connected,, go to a/mobile/audio delete two files that end with .db then restart ur fone,,,, and off u go :D :D
     
  9. janetbrat

    janetbrat Member

    Joined:
    Apr 20, 2005
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    It worked...thanks so much!
     
  10. mossyy

    mossyy Regular member

    Joined:
    Dec 23, 2004
    Messages:
    1,272
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    no problem :D
     
  11. cgram7

    cgram7 Member

    Joined:
    Feb 23, 2004
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    mossyy you are a damn mobile genius. any suggestion for a reliable online retailer for usb kit (V300) thanks
     
  12. mossyy

    mossyy Regular member

    Joined:
    Dec 23, 2004
    Messages:
    1,272
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    have u tried the ebay.......
     

Share This Page