1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

RROD 0021 CONSOLE RUNS STILL BUT NO VIDEO??

Discussion in 'Xbox 360 - Modding & Hacking' started by tez90, Nov 9, 2011.

  1. tez90

    tez90 Regular member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    254
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    NOW ANOTHER PROBLEM!!

    as i got my 0001 console running iv just ordered a glitch kit, so i made a cable to power a hdd from the dvd drive cable as i wasnt going to use a dvd drive anymore, iwired a sata connector to hald the dvd cable, using pins 10+12 for 12v, pin 8 for 5v, and 5,7,9,11 for ground to my sata connector.
    went ahead to test it and the console gave me 3rrod with error 0021, the hana chip gets hot with a few mosfets too and iv noticed that it still gets warm even with the standby voltage, also iv tested all the fets and i cant get no resistance from one on the bottom of the motherboard beside where the fans go? its a falcon revision, anybody know what this mosfets is for?
    iv just tried a heat gun reflow with no success, still seems to fire up fans go but no video 3 red lights. anybody help me!!!!
     
    Last edited: Nov 9, 2011
  2. tez90

    tez90 Regular member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    254
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    edited my last post so just to bump it to the top!!
     
  3. w00ly

    w00ly Regular member

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    674
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    0021 = bridged solder/short. If it is a short generally the fans stop as soon as you turn the system on, however i believe this error can also be cause by blown mosfets
     
    Last edited: Nov 9, 2011
  4. steo2k8

    steo2k8 Regular member

    Joined:
    Mar 29, 2008
    Messages:
    1,370
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Do you still get 0021 without the wires you made plugged in? As w00ly says it could be a mofset but I've fixed this error with a heatgun before. Saying that the one I fixed hadn't been opened before.
     
    Last edited: Nov 9, 2011
  5. tez90

    tez90 Regular member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    254
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    yeah still the same without a dvd drive or anymods to the board, what about that mosfet underneath near the fans it should have resistance shudnt it? every other one but that one does
     
  6. steo2k8

    steo2k8 Regular member

    Joined:
    Mar 29, 2008
    Messages:
    1,370
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    I'd imagine it should maybe it's a blown one.
     
  7. tez90

    tez90 Regular member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    254
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i cant see the code on the, i managed to get D888 dc10279 or something like that, cant seem to find it online, anybody know which one it is i need?
     

Share This Page