1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Running .iso and .cso with 3.03 OE-B

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by maxcc, Jan 13, 2007.

  1. maxcc

    maxcc Guest

    I just ugraded from 3.02 oe-a (of course upgrading to 3.03 oe-a first) and It's not letting me run the .iso and .cso's that ive had in the psp iso folder from the get go. IT goes to a black screen and says "The Game Could Not Be Started (80020321)" Can anyone help a long time Psp user here?
     
  2. stevenps2

    stevenps2 Regular member

    Joined:
    Apr 13, 2006
    Messages:
    1,543
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    just a guess but have you set it as 1.50 kernal in the recovery options?
     
  3. maxcc

    maxcc Guest

    ummm...? what the hell is that and how can i fix it lol
     
  4. stevenps2

    stevenps2 Regular member

    Joined:
    Apr 13, 2006
    Messages:
    1,543
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    totally switch off your psp,then when starting it hold down "R" then goto configuration, and down to game folder homebrew,and set it at 1.50 kernal,it mite not work but worth a try
     
  5. maxcc

    maxcc Guest

    yeah i tried it but it didnt work :( any other suggestions?
     
  6. stevenps2

    stevenps2 Regular member

    Joined:
    Apr 13, 2006
    Messages:
    1,543
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    ermm,you got a umd in,you got all the folders, dunno really sorry.
     
  7. maxcc

    maxcc Guest

    haha...i didnt have a umd in the drive....wow thanks man
     
  8. stevenps2

    stevenps2 Regular member

    Joined:
    Apr 13, 2006
    Messages:
    1,543
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    np just glad you got it working,lol
     

Share This Page