1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Running Snes Station Roms off of HDD, is it possible?

Discussion in 'PS2 - Software boot discussion' started by LufianGuy, Oct 5, 2007.

  1. LufianGuy

    LufianGuy Regular member

    Joined:
    Jan 21, 2006
    Messages:
    547
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Last edited: Oct 5, 2007
  2. OmriSama

    OmriSama Regular member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    1,154
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    You can. You need a special version of Snes-Station that you can get at sksapps.com
     
  3. LufianGuy

    LufianGuy Regular member

    Joined:
    Jan 21, 2006
    Messages:
    547
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Could you please give me a link or explain how the process works?
     
  4. OmriSama

    OmriSama Regular member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    1,154
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Ok...

    1. You go to sksapps.com

    2.You go to PS2 Apps

    3.You go to emulators

    4.Find Snes Station HDD (in the SNES station section)

    5.Download it.

    6.Load it up with whatever exploit you have.

    7.You're ready.

    Either that or i don't understand the question.
     
  5. LufianGuy

    LufianGuy Regular member

    Joined:
    Jan 21, 2006
    Messages:
    547
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    What is an exploit?

    All I have is a DMS4 Pro SE, a 400GB Maxtor HD, and Toxic Os .41
     
  6. kisoroku

    kisoroku Member

    Joined:
    Dec 17, 2005
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    How would you go about installing the elf so it can be loaded with HD Loader and the roms stored on the hard drive? This is where i keep getting lost.
     

Share This Page