1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

San Andreas Backup Problem Works

Discussion in 'PS2' started by cvs0115, Dec 22, 2004.

  1. cvs0115

    cvs0115 Member

    Joined:
    Dec 22, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    1. Drop in Grand Theft Auto San Andreas
    2. Start Alcohol 120%
    3. Click FILE, OPTIONS, READING
    4. Set Default DPM measuring Precision to HIGH
    5. Start Nero Drivespeed to 1x for the DVD-ROM
    6. In Alcohol 120 start Copy Wizard burn at 2x
    7. Turn the PSX2 on it's side to play the game
     
  2. bigmac999

    bigmac999 Regular member

    Joined:
    Oct 25, 2004
    Messages:
    435
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    If you need to turn your PS2 on its side to play the game I think your laser may need adjusting.
     
  3. cvs0115

    cvs0115 Member

    Joined:
    Dec 22, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I dont think that is the problem only because all the originals work when the PS2 is flat as well as most backups. Very few of the backups I have to turn on the side.
     
  4. benagain

    benagain Regular member

    Joined:
    May 8, 2003
    Messages:
    327
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Well I'm gonna try copying with Alcohol 120% because the two copies I made with DVD Decrypter will play but it takes ages to load even the smallest things. I have time to light and smoke most of a cig whenever I exit a save point. Not to mention the light posts and buildings that don't quite load in time to miss them. Original plays fine. This is the only game that gives me grief when I'm playing the backup.
     
  5. GameguySD

    GameguySD Guest

    Just a q ,new to this scene well not realy iv burned a few games and modded a few ps2 and xboxs but besides the point....do you need a modchip of sorts to play your copy? yes or no?
     
  6. GameguySD

    GameguySD Guest

    On that note could I make a copy of my GSv5 then?
     
  7. cvs0115

    cvs0115 Member

    Joined:
    Dec 22, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    GameguySD the answer to the first question is yes... and the answer to the second question I'm not too sure about it but I believe you should be able to copy the game shark and use it if you have a mod chip...
     

Share This Page