1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Saving Settings at recovery mode

Discussion in 'Sony Handhelds' started by Xisc0s, Jul 17, 2007.

  1. Xisc0s

    Xisc0s Member

    Joined:
    Jul 13, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hi guys i am using a ver 3.40oe-a. may i know how can i save the setting in recovery mode. because everytime i restart my psp the kernel set back to 1.5 and after i restart the use NO-UMB will always change back to enable. pls help !
     
    Last edited: Jul 17, 2007
  2. dEEz_nUtz

    dEEz_nUtz Regular member

    Joined:
    Sep 10, 2006
    Messages:
    1,798
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    After you make your changes in the recovery console, are you just manually shutting off the psp- or do you use the exit function in the main menu and allow it to restart itself?

     
    Last edited: Jul 17, 2007
  3. blackvamp

    blackvamp Regular member

    Joined:
    May 3, 2007
    Messages:
    1,173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Your flash1 might be corrupted. Do a reflash, see if it solves anything.
     
  4. Xisc0s

    Xisc0s Member

    Joined:
    Jul 13, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    yup i use the exit function to let it restart by itselfs.
     
  5. Xisc0s

    Xisc0s Member

    Joined:
    Jul 13, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i am sorry but how do i do a reflash? i think is becuase i do an upgrade to 3.40 oe-a yesterda. before that i am usin 3.10oe-a and it isnt givin any probs
     
  6. blackvamp

    blackvamp Regular member

    Joined:
    May 3, 2007
    Messages:
    1,173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Just re-run the upgrade again from 3.40oe. Usually solves it. If it doesn't, I'll tell you how to re-format your flash1.
     
  7. Xisc0s

    Xisc0s Member

    Joined:
    Jul 13, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    thanks for ur reply ! i think its workin again. after i recover it back to 1.50 and then upgradin back to 3.40oe-a. will let u know again if it doesnt. thanks again
     
    Last edited: Jul 18, 2007

Share This Page