1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

saving your settings

Discussion in 'All other topics' started by desso64, Dec 20, 2004.

  1. desso64

    desso64 Member

    Joined:
    Dec 7, 2003
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    when i shut my computer down it ofen says saving your settings and gets stuck on that screen and i have to swich the computer off at the plug...can any1 suggest any reasons why?
     
  2. ddp

    ddp Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    39,070
    Likes Received:
    79
    Trophy Points:
    128
    what windows are you using & what is computer specs
     
  3. desso64

    desso64 Member

    Joined:
    Dec 7, 2003
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    urmm xp pro, amd 2.0,256 ram,nvidia 128 mb graphics card
     
  4. desso64

    desso64 Member

    Joined:
    Dec 7, 2003
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    is that all u need to know?
     
  5. djscoop

    djscoop Active member

    Joined:
    Feb 6, 2003
    Messages:
    4,070
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    I used to have this problem with Windows 2000, but never with XP. Are all your updates up to date? That would be my first guess.
     
  6. ddp

    ddp Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    39,070
    Likes Received:
    79
    Trophy Points:
    128
    1. don't have to pull the plug, hold the power button for 8 to 10 secs & system will shut off by it self
    2. check microsoft's faq site for reference to that problem
    3. have you run any antispyware & antivirus programs on your computer
     
  7. desso64

    desso64 Member

    Joined:
    Dec 7, 2003
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    yer i kno the 5 second hold the power off button thing the other thing was just easyer to say,i havnt got the service pack 2....but i get a error whilst trying to install it
     
  8. desso64

    desso64 Member

    Joined:
    Dec 7, 2003
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    yer i kno the 5 second hold the power off button thing the other thing was just easyer to say,i havnt got the service pack 2....but i get a error whilst trying to install it
     
  9. ddp

    ddp Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    39,070
    Likes Received:
    79
    Trophy Points:
    128
    run ad-aware se, spybot s&d 1.3, do an online scan with www.antivirus.com free housecall but empty all cookies, windows temp & temporary internet folders
     
  10. desso64

    desso64 Member

    Joined:
    Dec 7, 2003
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i have them both,already and norton 2005
     
  11. ddp

    ddp Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    39,070
    Likes Received:
    79
    Trophy Points:
    128
    do an online scan just to confirm no viruses as norton doesn't always pickup things
     

Share This Page