1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

SEMI_BRICK?!?

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by 1OFDEM, Jun 6, 2007.

  1. 1OFDEM

    1OFDEM Regular member

    Joined:
    May 27, 2007
    Messages:
    168
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    After updating to 3.40 OE-A, I tried to boot up my Genesis emulator (DGEN) and it just went to a black screen after the default gameboot came up. However, I can still go to recovery mode. What do I do from here?

    P.S. I now officially hate 3.40, this didnt happen with 3.03...
     
  2. CKhaleel

    CKhaleel Regular member

    Joined:
    Feb 26, 2007
    Messages:
    1,669
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    go in the 1.50 kernel in recovery.
     
  3. 1OFDEM

    1OFDEM Regular member

    Joined:
    May 27, 2007
    Messages:
    168
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I fixed it. All I had to do was go into recovery mode and exit. That's it. Thanks anyway CKhaleel.

    One reason why I'm extremely happy: That annoying FFVII glitch where that spinny vortex before one enters a battle is now actually there!! and the names and limit and hp bars no longer flicker. Yay!

    However, now my genesis emulator (DGEN) won't start up. My SNES emulator works fine, though I can't go into 4th brightness mode while using this emulator. I haven't checked my other emulators yet.


    So, what do I do about my Genesis emulator?
     
  4. CKhaleel

    CKhaleel Regular member

    Joined:
    Feb 26, 2007
    Messages:
    1,669
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    IDK, try formatting. idk, play around with it.
     

Share This Page