1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

**Serious ps2 Problem**

Discussion in 'PS2 - Hardware boot discussion' started by Goldy_200, Oct 11, 2004.

  1. Goldy_200

    Goldy_200 Member

    Joined:
    Jul 20, 2004
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hey I have a v4 ps2 with a matrix infinty chip, and

    latley my backups just haven't been working I just

    keep getting disk read error,so i immediatly thought

    its gotta be my lasers gone cos is getting old but
    when I put my original games in they work but they don't automatcaly boot up i have to go to the browser screen, so then i thought it could not be reading my backups because there Dvd disks but the ps2 plays my original Grand theft auto game which is a DVD disk, so I was just thinking of buying a new ps2 like a v10 one or maybe the new slim one (anyone know if you can mod this yet) but has anyone got any suggestions on what i should do, also sometimes when i try and play the backup it can make some funny nosies. 1 more thing as well is that i know the backups do work because sometimes when i put some in they work but they don' boot up automatically but they work, and if they do load up they either have trouble loading slow or its jumpy, but i was just thinking of defintally getting a new ps2 and just getting another chip put in or just getting my xbox chipped which would be cheaper, but wot do you guys think.And please please answer.Helpppppp
     
  2. omair8

    omair8 Member

    Joined:
    Oct 10, 2004
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hmm some people do have the same problem as you have with the same mod chip. Unfortunately, I don't know if I can help you. But I think the new slim PSTwo does not support modchips so far but you can take a wild guess that there will be a mod chip for those models. As for the xbox, mod it unless you play xbox live which is why I did not mod my xbox. But anyways you may have a faulty chip. But for you, the cheapest way to go is modding the xbox.
     
  3. Goldy_200

    Goldy_200 Member

    Joined:
    Jul 20, 2004
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    So you rekon if I buy a new ps2 like a v10 or something the games will work, cos im just thinking its my laser in the v4 thats just messed up so its finding it hard to read the disks, so i buy a new ps2 then the laser should have know problems.Thanks
     
  4. irishjoe

    irishjoe Member

    Joined:
    Feb 10, 2004
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    There are chips that work with the new slim PStwo. I've been looking into it and found that the DMS works with it. Its version 12 I think.
    My old ps2 is getting DRE on some movie dvds and was thinking of upgrading to one of the little PStwos. The chips are retailing at about 50 quid with about 20 solders needed.
     
  5. leeborn

    leeborn Regular member

    Joined:
    Aug 10, 2004
    Messages:
    259
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26

Share This Page