1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

should i update to 1.5

Discussion in 'PS3 - Modding & Hacking' started by nodroG479, Jan 25, 2007.

  1. nodroG479

    nodroG479 Member

    Joined:
    Jun 7, 2006
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i want to update to 1.5 (for BC), but i realize that paradox says that they have not confirmed that 1.5 will work for their method of playing backup ISO's. i was wondering what everyone is doing as far as staying at 1.32 vs updating to 1.5
     
  2. ferrytran

    ferrytran Guest

    im goin to stay at 1.32 and thats the most im goin until i see wat happens when the hack comes out.
     
  3. thewaksta

    thewaksta Member

    Joined:
    Jun 6, 2004
    Messages:
    71
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    What hack? Why would Paradox be sitting on a way to play backups? It makes no sense. People are living in a dreamworld. If you dont upgrade you cant sign in to the network which means you cant play online. Whats the point in owning a PS3 if you cant play it to it's full potential. Take my advice, use the upgrades and enjoy your PS3 NOW! Someone will figure out a way to play backups soon enough and you'll eventually be able to use them whether you upgrade now or not. Enjoy the time before backup play because when that finally happens it'll end up like all the consoles before them. You'll have every game available to play................and not play ANY of them because while your playing and enjoying one game, the next big game arrives and you start playing that until you have them all and have finished none of them. Thats what Ive found from my PS1, PS2, PSP and Dreamcast consoles to date anyway. I own one game on the PS3 and will play it until Im finished, sell it on Ebay and buy another...That is until the backup play begins. Then I'll become a PS3 backup collector.....not a PS3 player.
     
  4. nodroG479

    nodroG479 Member

    Joined:
    Jun 7, 2006
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    paradox has the ability to play backups but they won't release it to the public until the European PS3 launch on March 23, which is most likely going to be accompanied by a huge firmware upgrade. paradox will wait until this firmware is released before they release their ISO emulating stuff so that the firmware upgrade will not render it useless.
     
  5. mshack1

    mshack1 Guest

    COMPLETE and utter speculation and rumor. Abosolutely NOTHING more.
     
  6. nodroG479

    nodroG479 Member

    Joined:
    Jun 7, 2006
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    "And now on to the interesting stuff... many of our viewers have been reluctant to update their PS3 Firmware out of fear that an upcoming PS3 iSO Loader will not work on it. Today, we had a chance to speak briefly with the GODs @ Paradox... who have confirmed for us that, referring only to their own of course, the PS3 iSO Loader will work on PS3 Firmware up to v1.32! This means if you have not updated to v1.32 out of fear that a future iSO Loader will not work, you can now do so with peace of mind. However, until they have a chance to examine 1.50 we have been told NOT to update to it yet to be safe. More to come as it's available!"

    http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/4/425218


    ... mshack1, why don't you get a COMPLETE understanding of what is going on in the PS3 community before you reply that something is UTTER SPECULATION in all caps to make yourself sound knowledgeable and to be condescending towards others as to slightly raise your self esteem. ok? you're just making yourself sound ignorant, that's all. Especially when you try to rub it in with all caps. so, do some research before labeling a claim as "COMPLETE and utter speculation and rumor. Absolutely NOTHING more." thanks babe.
     
  7. bhetrick

    bhetrick Active member

    Joined:
    Aug 14, 2003
    Messages:
    4,681
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Wow... before you jump all over mshack1 for not having an understanding, maybe you should get one first. Try reading the quote you posted again.

    SPEAKING with paradox and actually SEEING their work is 2 different things.

    Right now, no one other than paradox can prove that they actually have a working loader. And they've yet to post any proof. I'm not saying they're lying... I hope they're working on a loader just as much as everyone else.

    So as it stands right now, mshack1 is right and it's
     
  8. nodroG479

    nodroG479 Member

    Joined:
    Jun 7, 2006
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
  9. bhetrick

    bhetrick Active member

    Joined:
    Aug 14, 2003
    Messages:
    4,681
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Exactly... and since no one can confirm it then there's no way to know if it's real or not.
     
  10. NexGen76

    NexGen76 Regular member

    Joined:
    Jan 25, 2007
    Messages:
    327
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I think PS3news is a very creditable site they are not going to shoot you any Bull.They might be sitting on it because there is a major firmware upgrade coming in March upon console release in Eup.So if they release now that would give Sony time to patch it.
     
  11. thewaksta

    thewaksta Member

    Joined:
    Jun 6, 2004
    Messages:
    71
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Why would they sit on it? The major upgrade in March is just one of hundreds of future firmware upgrades. As soon as they release it in March wont Sony just release an upgrade straight after to close the hole?
     
  12. NexGen76

    NexGen76 Regular member

    Joined:
    Jan 25, 2007
    Messages:
    327
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    No the Firmware upgrade they going to released is rumor to have alot to do about security which is not a normal firmware update.If you read there site its still in the faze of being tested also.But has said to work so they can take long as they want because i want it to work and not be a waste of time.Plus there only one game out there on PS3 that a must have right now.
     
    Last edited: Jan 28, 2007

Share This Page