1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Shrink and (anyDVD or DVDregion free)

Discussion in 'Convert DVD to another format' started by ZXY, Sep 5, 2003.

  1. ZXY

    ZXY Guest

    Hope the greator of Shrink can help and read this.

    Is it posible to make some as ANYDVD or DVDRegionFree insite Shrink???

    Now i read a lot of things on the forums about use this and use that etc.
     
  2. Discmania

    Discmania Active member

    Joined:
    May 28, 2003
    Messages:
    1,343
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Can you please be a little clearer - your message is indecypherable.
     
  3. ZXY

    ZXY Guest

    If i have a DVD from regio 1 ( ilive in 2)
    I must use AnyDvd or DVDRegion Free you can change the firmware from the DVDplayer 4 times only.
    So if there is a standard AnyDVD or so inside Shrink that is a wonderfull welcom.

    Sorry for my Englisch
     
  4. Discmania

    Discmania Active member

    Joined:
    May 28, 2003
    Messages:
    1,343
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Just select 'region free' in Shrink which should be the default setting anyway.
     
  5. ZXY

    ZXY Guest

    I do that but if you stop the DVD in the player he see a new regio and ask will you change to read it.
     
  6. Discmania

    Discmania Active member

    Joined:
    May 28, 2003
    Messages:
    1,343
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    If the DVD is playing why do you need to change the region?
     
  7. ZXY

    ZXY Guest

    You can change max 4 time's the regio of a player. so not more than 2 time's playing a diverend regio.
     
  8. Discmania

    Discmania Active member

    Joined:
    May 28, 2003
    Messages:
    1,343
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    But if you are playing an 'all region' disc after using DVD Shrink why do you need to change the region??
     
    Last edited: Sep 7, 2003
  9. koola

    koola Guest

    CraZy :eek:
     
  10. ZXY

    ZXY Guest

    What you meen with CraZy: o
     
  11. koola

    koola Guest

    Wanting to change the region when theres no need too.
    Like I said CraZy!
     
  12. Discmania

    Discmania Active member

    Joined:
    May 28, 2003
    Messages:
    1,343
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
  13. ZXY

    ZXY Guest

    O.k. i tell you again perhaps you understand it now.

    When i put a DVD from regio 1 in to my computer in regio 2 the dvd PLAYER ask me to chance the regio to read it.
    If you change this for 4 times's it's over and he take the 4e stand of last regio.
    now this problem is don whit AnyDVD thats what i meen so with startup there must be a program like anyDVD.


     
  14. Discmania

    Discmania Active member

    Joined:
    May 28, 2003
    Messages:
    1,343
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Last edited: Sep 10, 2003
  15. ZXY

    ZXY Guest

    Thanks this is what i need to bypass the piont that the player moves his regio.
     
  16. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    what dvd writer do you have. If it is a Pioneer, you can get hacked firmware to combat this.
     

Share This Page