1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Sky+bOX

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by Spudser, Mar 31, 2012.

  1. Spudser

    Spudser Member

    Joined:
    Oct 5, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi All,
    Can anyone tell me if i can use my Sky+Box to view freview channels as i can no longer afford to subscribe but still have the box?
     
  2. ddp

    ddp Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    39,011
    Likes Received:
    78
    Trophy Points:
    128
    moved to correct forum.
     
  3. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,616
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    you should get the bbcs and itvs etc to work but cannot get the recording side to work or view without a sub in case you thought you could.
     
  4. piopat

    piopat Active member

    Joined:
    Mar 11, 2008
    Messages:
    1,806
    Likes Received:
    44
    Trophy Points:
    58
    as cactikid saysthe recording function will probably be disabled so you wont be able to record. you can view all the free to air channels and there are quite a few and just about every quality free channel will be viewable from the epg guide ,but if your in ireland you will have to do a manual frequency scan for a few channels such as five usa /five * and channel 5 .
     
  5. Spudser

    Spudser Member

    Joined:
    Oct 5, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Thanks Mate.
     
  6. camile1

    camile1 Member

    Joined:
    Feb 23, 2010
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i live in ireland and i have free to air using a sky plus box.
    chl.4,5 chl five usa/five are on epg guide-no need to do a freq.scan.
    my question however is-can you use a sky + HD box for free to air?
     
  7. piopat

    piopat Active member

    Joined:
    Mar 11, 2008
    Messages:
    1,806
    Likes Received:
    44
    Trophy Points:
    58
    yes you can use any sky box to view the free to air channels ,but you will find there are few free to air hd channels .
     
  8. Spudser

    Spudser Member

    Joined:
    Oct 5, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I am currently still with Sky for a couple more weeks,i will let you know when i try it.
     
  9. camile1

    camile1 Member

    Joined:
    Feb 23, 2010
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i am still awaiting the results of your test spudster?my tests indicate that you cannot get f.t.a on a sky +HD box.Id like to be proved wrong.
    on a sky + HD box.
     
  10. dub12dave

    dub12dave Regular member

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Messages:
    591
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    28
    Take out your sly card from the box and the channels that clear for you will be the channels that you can receive for free.
     
  11. MICKAH

    MICKAH Active member

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    5,764
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    98
    A Sky box will get you FTA cans if you are not subbed, regardless of it being a HD or not, you will get FTA as Dave mentions above
     
  12. fintannl

    fintannl Regular member

    Joined:
    Feb 11, 2009
    Messages:
    1,833
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    48
    and many other channels if you check lyngsat and program these values into your box
     

Share This Page