1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

sly multiroom

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by thepacman, May 10, 2011.

  1. thepacman

    thepacman Guest

    is it possible to have sky multiroom without the telephone ?,why do they insist on it is it essential?
     
  2. e45

    e45 Regular member

    Joined:
    Jun 5, 2009
    Messages:
    4,336
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    they want to know where the box is all the time that is why they want it connected otherwise people would be taking out multiroom subs and giving them to family etc at at a reduced rate this way they send a signal to the box at regular interval times if they dont get a response they will simply disconnect it
     
  3. fintannl

    fintannl Regular member

    Joined:
    Feb 11, 2009
    Messages:
    1,834
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    48
    spot on
     
  4. reswob

    reswob Regular member

    Joined:
    Mar 26, 2009
    Messages:
    504
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    it is possible.
     
  5. fintannl

    fintannl Regular member

    Joined:
    Feb 11, 2009
    Messages:
    1,834
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    48
    yes it is possible but not advisable
     
  6. thepacman

    thepacman Guest

    why not advisable?
     
  7. e45

    e45 Regular member

    Joined:
    Jun 5, 2009
    Messages:
    4,336
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    because they will end up cutting both your boxes off take the advice or leave it your choice
     

Share This Page