1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Socom 3 for ps2 on ps3 online

Discussion in 'PS3 - Modding & Hacking' started by chrisclan, Oct 29, 2007.

  1. chrisclan

    chrisclan Member

    Joined:
    Apr 13, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Has anyone gotten socom 3 to work online on the ps3
     
  2. ooZEROoo

    ooZEROoo Regular member

    Joined:
    May 26, 2007
    Messages:
    1,459
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Sure have. I used to play it all the time.
     
  3. glenquag

    glenquag Regular member

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Messages:
    1,879
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Same here. It even works with the PS3 WIFI.
     
  4. chrisclan

    chrisclan Member

    Joined:
    Apr 13, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i cant get it to work. it says that it cant detect the ps2 network adapter
     
  5. glenquag

    glenquag Regular member

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Messages:
    1,879
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Even when you try and create a new connection though? Make sure your PS3 is connected to the internet and working, then create a new connection and try it.
     
  6. scorpNZ

    scorpNZ Active member

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Messages:
    4,031
    Likes Received:
    42
    Trophy Points:
    78
    Thought i'd drop in to see what the soc3 question was as i had noth'n better to do,i'm not sure i should've popped in coz the question has got me scratch'n my head,on the one hand you want to play S3 with the PS3 yet your next post says not detecting the PS2 network adaptor,so i would assume you don't have a PS3 but either an older Fat PS2 or a slimline which comes with a built in ethernet card,the FAT PS2 does not have a built in ether card but uses a seperate component which attaches to the rear of it which is why you have the error message,you either have no adaptor or it's faulty,so how close am i ..lol..
     
  7. DoubleDwn

    DoubleDwn Regular member

    Joined:
    Sep 27, 2005
    Messages:
    877
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    The error he is getting is from the game...it was released before the PS3, so it is assuming it is running on a PS2. Thats why it sayd it cant find the PS2 network adapter. The PS3 should emulate the PS2 adapter.

    Can you connect to the internet from teh XMB of the PS3?

    ~Rich
     
  8. scorpNZ

    scorpNZ Active member

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Messages:
    4,031
    Likes Received:
    42
    Trophy Points:
    78
    LMAO- i knew i should've kept my mouth shut :D
     
  9. chrisclan

    chrisclan Member

    Joined:
    Apr 13, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    to scorpNZ i do have a PS3 and thats what it says when i try to connect to the internet with socom 3.I found the problem. I had an 80G PS3 and from what i have been hearing when they made the 80G they took away some of the backwards compatability (however its spelled)so i found a solution. I took my 80G back to the store and traded for a 60G and now it works perfect with no hassle. I guess if you have an 80G PS3 then you cant play PS2 games online.
     
  10. ooZEROoo

    ooZEROoo Regular member

    Joined:
    May 26, 2007
    Messages:
    1,459
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    A friend of mine has an 80 and is able to get on socom online.
     

Share This Page