1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

softmodded xbox retail hardrive wont work on XBOx ERROR 5AND ERROR 6, plz help!!!!!!!

Discussion in 'Xbox - Software discussion' started by softmod18, Apr 24, 2007.

  1. softmod18

    softmod18 Regular member

    Joined:
    Apr 10, 2007
    Messages:
    180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i was trying to upgrade my hardrive so i tried xboxhdm , but it didntlet me so i tried configmagic, that didnt let me either

    then i tried slayers 2.7 and i unlocked the hardisk successfully, and i used the xboxhdm and cloned the hardisk to a 40gb WD hardrive

    then i locked the xbox hdd put it in the box and it gives me error 5

    i leave it unlocked and it gives me error6
    same with the 40 gb

    what am i doing wrong?????
     
  2. krj15489

    krj15489 Regular member

    Joined:
    Jan 2, 2007
    Messages:
    1,604
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    error codes
    http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/210562
    you shouldnt get error 5 if it is locked and if the drive was unlocked you get error 6 because the xbox tries to unlock but it is already unlocked. are you sure that you have the eeprom?
     
  3. softmod18

    softmod18 Regular member

    Joined:
    Apr 10, 2007
    Messages:
    180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    yes, i got it from hotswap
     
  4. softmod18

    softmod18 Regular member

    Joined:
    Apr 10, 2007
    Messages:
    180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    it wouldnt let me lock the hd it would say the drive is frozen
    so i loaded the xboxhdm then i plugged in my hdd then it let me lock and unlock, thats how im getting error 5 and 6
     
  5. krj15489

    krj15489 Regular member

    Joined:
    Jan 2, 2007
    Messages:
    1,604
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    look on you xboxhdm disc and see if you put the eeprom in the right place. the first time i modded i put it the wrong place and couldnt lock my drive. i just had to get it in the right folder and remake the disc and i was able to lock it.
     
  6. softmod18

    softmod18 Regular member

    Joined:
    Apr 10, 2007
    Messages:
    180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    its in the right place
     
  7. krj15489

    krj15489 Regular member

    Joined:
    Jan 2, 2007
    Messages:
    1,604
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    well then im not sure what to do but maby someone else can help
     
  8. softmod18

    softmod18 Regular member

    Joined:
    Apr 10, 2007
    Messages:
    180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    can i lock it on a modded xbox
     
  9. krj15489

    krj15489 Regular member

    Joined:
    Jan 2, 2007
    Messages:
    1,604
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    ya if it has a chip
     
  10. softmod18

    softmod18 Regular member

    Joined:
    Apr 10, 2007
    Messages:
    180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    but they have diff. eeproms
     
  11. krj15489

    krj15489 Regular member

    Joined:
    Jan 2, 2007
    Messages:
    1,604
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    ok that wouldnt work so nevermind that.
     
  12. softmod18

    softmod18 Regular member

    Joined:
    Apr 10, 2007
    Messages:
    180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    thats the only choice i have
     

Share This Page