1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

some body can help me for iso files?

Discussion in 'Sony PSP - Games' started by makchum, Aug 6, 2007.

  1. makchum

    makchum Member

    Joined:
    Jul 20, 2006
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i have psp v.3.03 oe c and iso game but i can't play some game i don't no why ?
    i have game killzone, metalgear acid, mega powerup
    i can play in killzone only when i play metalgear acid or megapowerup my psp not have anything have only black screen
    please help me THK.
     
  2. bazzer4

    bazzer4 Member

    Joined:
    Feb 3, 2007
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    might be something to do with the memory card. i had a 4 gb one and the psp only recognised 2 gb of it.
     
  3. Sohn536

    Sohn536 Regular member

    Joined:
    May 28, 2007
    Messages:
    203
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    maybe it's just a bad iso or game.
     
  4. Halogod93

    Halogod93 Guest

    Sohn is probably right just search download another iso. and if it down't work reply back here.
     
  5. sicdude

    sicdude Regular member

    Joined:
    Jun 12, 2013
    Messages:
    2,861
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    try upgrading to a higher custom firmware 3.40oe/3.52m33-4
     
  6. po43292

    po43292 Regular member

    Joined:
    Aug 23, 2007
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Try to convert it to a .cso file using UMDGEN 4.0
     
  7. sphynx630

    sphynx630 Regular member

    Joined:
    Mar 11, 2007
    Messages:
    253
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I agree with sicdude. Try upgrading to a higher CFW.
     
  8. GHOST686

    GHOST686 Regular member

    Joined:
    Aug 1, 2007
    Messages:
    159
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    3.40oe-a works good :)
     
  9. Smurff

    Smurff Regular member

    Joined:
    Jun 12, 2005
    Messages:
    3,410
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    those are just bad ISO's that's all. higher FW is not required for any of those games he listed specially MGA (since that only requires 1.5) and Megaman Powered Up was out before 3.03 so it's just a case of bad files.
     

Share This Page