1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Some USB Advance help please!!

Discussion in 'PS2' started by Mufc_Rule, Apr 13, 2005.

  1. Mufc_Rule

    Mufc_Rule Regular member

    Joined:
    Jul 24, 2003
    Messages:
    446
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    So I followed all the instructions to get the game on the External HD. So then I go to plug it into PS2, load up USB Advance and it says I have to connect a USB Device, but its already connected. Can somone tell me what I am doing wrong!!

    Thanks
     
  2. Mufc_Rule

    Mufc_Rule Regular member

    Joined:
    Jul 24, 2003
    Messages:
    446
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
  3. Mufc_Rule

    Mufc_Rule Regular member

    Joined:
    Jul 24, 2003
    Messages:
    446
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    BUMP!!!
     
  4. GameDevil

    GameDevil Guest

    Wow... I've not had this problem but I see other folks having it.

    1) are you formatting in ntfs?
    2) did you scandisk the hd?
    3) did you try all usb ports on the ps2?
    4) did you test any other usb devices like a keyboard or anything to make sure your ports are alive and well?
     
    Last edited by a moderator: Apr 14, 2005
  5. Mufc_Rule

    Mufc_Rule Regular member

    Joined:
    Jul 24, 2003
    Messages:
    446
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    This is wat I done:

    1st I formatted the HD into NTFS, then I format to FAT32.. Then I put a game on it the way it says it should be done, then I connect to PS2 and bang.. doesnt rcognise it, and no not tried a mouse or keyboard but I shall go and try now.
     
  6. Mufc_Rule

    Mufc_Rule Regular member

    Joined:
    Jul 24, 2003
    Messages:
    446
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    USB Ports work...

    Do you have msn?
    Maybe you could help me on there? :)

    PM me your addy if so :)
     
  7. fessp

    fessp Member

    Joined:
    Feb 22, 2005
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have the same problem.
    Is there anyone that has figured this out yet?
    I have a western digital 120GB usb harddrive and it tells me that there is no usb drive???????

    What's Up??
     

Share This Page