1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

some1 save me b4 i kill my 360

Discussion in 'Xbox 360 - Modding & Hacking' started by catsee, May 9, 2007.

  1. catsee

    catsee Guest

    guys i have gameiso, clone cd, n firmware 5.3, and mullete. the iso is compatible for the 360 its a original purchased backup of a original xbox games. its ntsc which is perfect i dont want it to be region free can some1 pleaseeeeee simple tell me how to make this work. ive tried everything i cant get to work
     
  2. catsee

    catsee Guest

    everytime i try using the mullet i click on creat standard iso xbox1 with extreme firmware it ask me for a default xbe file which i dont have then when i try something new n click on no xbe checks the game doesent work what the hell i do
     
  3. catsee

    catsee Guest

    can some1 please help me
     
  4. krj15489

    krj15489 Regular member

    Joined:
    Jan 2, 2007
    Messages:
    1,604
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    if you already have an iso why are you trying to creat another one. just burn the iso you have and use that
     
  5. mikeismad

    mikeismad Regular member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    2,426
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    you have to get a program that will rip all the files from the disc to the computer, you need to get a modded xbox and ftp the files over. or you can check xbins there is a dos script extractor that extracts the files you need to your computer from the .iso file you have, but you have to have patience with it.
     
  6. catsee

    catsee Guest

    ok so ur telling me all i need is the original xbox iso thats it? and just burn? no patching no nothing? cant be i tried it and cant get it to work on the 360 im using cd clone and imgburn
     
  7. mikeismad

    mikeismad Regular member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    2,426
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    no you have to extract the .xbe from the iso you have so it can be patched, you really need a modded xbox and do the tutorial for burning games using a modded xbox to be honest. but you can check xbins for a file that extracts all the files that are on a .iso file.
     
  8. catsee

    catsee Guest

    come on mike why do i need modded xbox

    i have a 360 i want to play xbox original games on the system
    i have a xbox original iso on my computer just the iso
    my 360 have firmware 5.3
    all i want is for some1 to just tell me how do i make this xbox iso play on the 360

    i have the mullet cd clone img burn dual layer burner

     
  9. catsee

    catsee Guest

    ok i think im getting somewhere mike can u tell me the name of the software im sorry im sooo worked up but on many website people are asking how to do this maybe i can clue them in.
     
  10. mikeismad

    mikeismad Regular member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    2,426
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    i think its called xbefinder or something like that, it finds the xbe in a iso and extracts is, then you can patch it, and then remake your iso
     
  11. catsee

    catsee Guest

    mike i have XBE Finder 1.2.0.68 i hope this works
     
  12. catsee

    catsee Guest

    what about qwik will this work?
     
  13. mikeismad

    mikeismad Regular member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    2,426
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    umm idk about quix try craxtion, i think it works pretty good.
     
  14. catsee

    catsee Guest

    mike i have craxtion4
    do i create iso or extract iso or patch iso/xbe?
     
  15. mikeismad

    mikeismad Regular member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    2,426
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    open and then extract your default.xbe
     
    Last edited: May 10, 2007
  16. catsee

    catsee Guest

    i extracted i get a ton of files but i dont know what to do nowwwwwwwwww
     
  17. mikeismad

    mikeismad Regular member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    2,426
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    open the iso, and then extract your default.xbe
     
  18. catsee

    catsee Guest

    please explain i have tons of files plus iso
     
  19. mikeismad

    mikeismad Regular member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    2,426
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    go back and instead of extracting click open iso, then extract the default.xbe from there
     
  20. catsee

    catsee Guest

    mike i appreciate u taking the time to do this

    now i have a street fighter iso n the default.xbe

    what should i do now n what app should i use
     

Share This Page